![]() |
TUNING DACIA
1 Attachment(s)
cea mai tare, se pisha pe tot ce insemana tuning
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: PEACE :peace: |
Mama e super masinutza da nu cred ca e dacie si daca e facuta pe calc
Parerae mea .........:D |
o luam cu inceputul:
masina de baza a fost o dacie 1300,uitati-va la forma geamului spate a fost mascata usa spate si umflata la pasajele rotilor pentru a parea ca este coupe are nspe mii de antene =ajuta la prinderea unui semnal mai bun de radio =manele(ahahaha) in rest.....pretty cool :P |
tzi se pare tzie ca un manelist ar reushi sa faca asha ceva?.....bwahahaa esti tare
|
Belea :!: Imi plac jantele
|
smekera, am traso la imrpimanta si am lipit-o pe usa de la lift ... si tot sta acolo de ceva timp
|
Ce idee buna, o imprimez si eu si o lipesc in scara
|
am mai vazut poza asta acum ceva timp si sincer chiar imi place...... pacat ca nu e chiar asa usor de realizat, si in + cine drq ar da atatia bani sa faca dintr-o dacie din 70 o masina ca cea din poza :lol:
|
as
Sincer sa fiu daca mi-ar permite bugetul m-as apuca sa transform un caspazac de dacie da momentan nu prea se poate discuta de asa ceva
|
vladutzzz tu mai bine ramai cu ce ai... ca pana aduci o dacie asa... iti vine a impunge!!!iti vinzi BMW-ul si tot nu ai bani destiu...
|
am spus si o repet.
trucajul asta, ( ca nu e reala cu siguranta ) e exemplul suprem de cum poti face un kitsch cu multe briz-briz-uri si o juma de suta de kile de aluminiu si inox. seamana foarte bine cu o cabina de raba, din aia cu stegulete si inimioare luminoase, tot asa de incarcata e. p.s.: la dreq foloseste discul ala de telefon analogic de pe protiera din spate? nici stergatorul nu poate fi functional, pt ca in momentul cand ar ajunge in parte de sus a parbrizului ar ajunge mai mult de juma'te pe plafon, la trei ture se rupe :twisted: aaa am descoperit la ce foloseste discul de telefon: suni la salvare dupa ce-ti citesti electrocardiograma aia imprimata pe lateralul masinii. oricum sa nu privesti prea mult la masina, sa nu faci infarct, sa te lase kiar de tot norocul :twisted: |
aleks ! poate omul nu a vrut sa iasa o masina ffff realistica , ci doar sa iti arate ca se poate ! imposibil nu e , e f improbabil , dar in nici un caz nu e imposibi !
Ce-i dreapt omu' nu prea avea gusturi la masini si poate daia a iesit masina ca o \"lingura\" cu roti ! Oricum e de laudat faptul ca a fost in stare sa faca asa ceva , mai ales pe calculator !!! |
misto desenu' o strica capota...unde cacat gasiti masina frumoasa cu tampeniile alea acolo ?
|
e praf masina. si e a 11-a mia oara cand o vad pe sait :)
|
\"sait\" ??? :shock: s-a facut transferu in romana si yo nu stiu??
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:04. |
- Copyright 2026 4Tuning