Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PC Games (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games.html)
-   -   Dupa parerea voastra care au fost si sunt cele mai tari jocuri cu masini ??? (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games/44255-parerea-voastra-tari-jocuri-masini.html)

Tahity 21-06-07 09:59

Dupa parerea voastra care au fost si sunt cele mai tari jocuri cu masini ???

Deschid acest topic cu gandul ca voi afla care au fost si sunt cele mai meseriase jocuri cu masini

Trickz 21-06-07 16:36

Re: Dupa parerea voastra care au fost si sunt cele mai tari jocuri cu masini ???

ce cauta gta in lista? daca pui gta, pune si mafia, etc. si mario kart are masini:D daca vrei sa aflii care e cel mai tare joc cu masini. pune si srs, pune si juiced, pune si lfs, pune si burnout, etc. tu doar vrei sa aflii care e cel mai tare dintre astea? sunt multe alte jocuri care merita titulatora ''cel mai bun joc cu masini''

silviu_fxx 21-06-07 16:51

Re: Dupa parerea voastra care au fost si sunt cele mai tari jocuri cu masini ???

Gran Turismo

Tahity 21-06-07 17:06

mah doctori se pare ca eu sunt mic copil in de-ale jocurilor spre deosebire de voi :D

boy_wonder 21-06-07 18:23

test drive unlimited mi se pare cel mai tare joc cu masini la ora actuala..
mai ales ca trebuie sa iasa si patchu' care iti da 2 masini in plus (audi rs4, nissan skyline) :lol:

FeS 21-06-07 21:34

gran turismo 4 mi se pare cel mai realist joc cu masini si de altfel cel mai complex deci cel mai tare joc si e urmat de NFS, in opinia mea

Tahity 21-06-07 21:52

mie unu sincer imi place la nebunie nfs

Tahity 21-06-07 21:53

si flatout ... imi place cum sare dilau prin parbriz :D

Opportunity 21-06-07 22:01

cel mai meserias?

simulatoare: pe pc : LFS, gtr2 , richard burns rally

pe console? pe xbox /xbox 360 : forza motorsport , forza motorsport 2

arcade: pe pc si consola: nfs

MeHiGH 22-06-07 00:23

Pentru mine , simulatoarele sunt cele mai bune jocuri : imbini utilul cu placutul . Dar cui nu ii place sa mai scoata un drift de peste un mil de puncte in cateva zile de antrenament , cu un joc cu grafica avansata si mult tuning.
Daca as avea un set de volan,pedale si schimbator de viteze performant , sigur as da unda verde simulatoarelor .
Daca as avea un calculator bunicel , fara prea multe imbunatatiri , as juca TDU , care mi se pare tare ca joc .
Momentan nu votez , astept sa apara ProStreet si alte jocuri , sa imi fac o idee asupra "mersului".
As "semi-vota" simulatoarele .
Tahity, vezi ca nu numai jocurile puse de tine pot fi cele mai "tari" in viziunea celor de pe forum . Ar trebui refacut pollul , pe categorii si in paranteze exemple de jocuri .
O dimineata placuta :-P

DyZ 22-06-07 09:35

LFS e cel mai tare joc cu masini ...

Oxidu 22-06-07 10:44

Quote:

Originally Posted by DyZ (Post 960928)
LFS e cel mai tare joc cu masini ...

+1 ;) ( 10 caractere :rolleyes2 )

Tahity 22-06-07 12:14

Mie imi place f mult flatout :D parca a parut si 2 nu ???

cata_tm 22-06-07 12:16

Quote:

Originally Posted by Opportunity (Post 960326)
cel mai meserias?

simulatoare: pe pc : LFS, gtr2 , richard burns rally

pe console? pe xbox /xbox 360 : forza motorsport , forza motorsport 2

arcade: pe pc si consola: nfs

ai gasit un crack la gtr2? wait for an answer

in alta ordine de idei... lfs, fara discutie..

catalin

Edited by opportunity:
hmm...crack? ce e ala?

in alta ordine de idei: no warez here

Gorby 22-06-07 14:23

PC : Live For Speed
Consola: Gran Turismo 4

All times are GMT +2. The time now is 06:46.

- Copyright 2026 4Tuning