![]() |
help!! smart forfour??????
intentiones sa imi cumpar un smart 1,5 dci:D :D :D
bube si plusuri ,dc ma ajuta si pe mine cineva ii sut recunoscator!!! masina are 76.000km si e adusa din germania:shock: :shock: pretul 8450 negociabil optiunu are destule ,peste ce ma intesa pe mine in principal:rolleyes2 http://www.***********/pozemari/4/7/7/2/5747720001.jpg |
Re: help!! smart forfour??????
ma interseaza cum e cu intretinerea si cam cat o sa pierd la ea dupa vreo 2 ani , eu si cu tata nu facem mai mult de 7-8000km pe an??????!!!!!!
|
curajj da -ti -va cu parerea!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111
|
cu greu o sa iti raspunda cineva pt ca sunt masini rare ,cel putin la noi.dar avand in vedere ca e facut de mercedes ar trebui sa fie bun ,chiar foarte bun.
|
nu am nevoie de parerea unor posesori ci de una a clor care au mers macar o data cu o asfel de masina:)!!!!!!!!!!
mercedesu e cam varza la diesel-uri (am un prieten cu e 220 cdi din 2003 si ii consuma 12 -13 si nu e genu de om cre sa omoare masina merge chiar fffffffff atent am zis !!!!!foarte!!!!! e maniac cu ingrijirea ei,plus de asta are vreo 150.000km si scoate fum ca dreq la 170 eram in spatele lui si ma cam imbacsise si nu era in acelerare continua sa zici ca nu mai face fata motoru pur si simplu mia lasat o impresie proasta) |
tot ce pot sa zic ca e fortwo e cea mai proasta masina cu care am mers vreodata(si am mers si cu dacii)
daca are celebra cutie de viteze a smartului, mai bine iti iei bicicleta sincer in afara de cutia de viteze, nu are minusuri prea grave |
nici un sfatuitor pe aici dc era vorba de un golf 4 erau 1000 de postri pana acum !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!
e asa de rar modelu asta???????????????? |
| All times are GMT +2. The time now is 15:33. |
- Copyright 2026 4Tuning