![]() |
Ce jocuri jucati pe PC
A venit vacanta si avem mai mult timp de stat in fata calculatorului.:shock: Voi ce jocuri jucati?:twisted:
|
Re: Ce jocuri jucati pe PC
de 2 ani joc si ramane jocul meu preferat....BATTLEFIELD 2 ...cel mai tare FPS online..."prietenii stiu de ce"
pe langa mai bag si ce apare ...momentan joc "ColinMcRae -Dirt" |
Quote:
|
Quote:
Minimum Specifications ---------------------------- - Windows XP - DirectX 9.0c - Pentium 4 @ 3.0 GHz or Athlon 64 3000+ - 1GB RAM - Graphics Card: GeForce 6800 / Radeon X1300 or above - DirectX Compatible Sound Card Recommended Specifications ---------------------------- - Windows XP/Vista - DirectX 9.0c - Intel Core 2 Duo @ 2.66 Ghz or Athlon X2 3800+ - 2 GB RAM - Graphics Card: GeForce 8800 or Radeon X1950 - Sound Card: Creative Sound Blaster X-Fi Sound Card ---------------------------- Supported Graphics Cards |
Eu nu am mai jucat un joc pe PC de 2 ani:) ..Cand ma culc mai jfac un joc pe PSP (gta,nfs etc.) in rest pe Pc au inceput sa ma eneveze jocurile ...am bagat de-a bani in calc ..pentru fiecare joc o noua placa ..si daca era prea noua nu erau drivere si cand erau drivere nu mai mergeau bine jocurile noi si tot asa ...Parerea mea :de acum se cam duk pe apa sambetei calcurile...prea multi bani pentru nimik...mai bine un PS3 modat si joci cat vrei ..si totul merge perfect ..nu mai trebuie sa bagi bani de la o luna la alta:)
|
eu gioc lulla :-P
|
fifa 2007......poker online :D
|
Quote:
|
eu pe doizece.ro joc sau in wenge .. frumos tare :D
|
imi dai un add maine...si iti trimit 2 kit-uri la poker...le instalezi...si ne vedm in joc sa vedem care e mai norocos :D
|
Couter-Strike rulzzzzzzz ....care e bun ????
|
Eu is bun la cs....daca vrei lasi un sever si dam un cs.......apropo nu saptamana asta ks internat la spital:sad:
|
am revenit.....hai mai nu se baga nici unul la un cs?? >:)
|
pai........ mie imi NFS Carbon cam atata
|
Live For Speed.
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:11. |
- Copyright 2026 4Tuning