Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   Motor Sport .V.S. Masina Sport (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/4422-motor-sport-masina-sport.html)

gabi.l 31-03-05 22:48

Motor Sport .V.S. Masina Sport

1 Attachment(s)
Fiecare isi exprima punctul lui de vedere. Nu vreau o comparatie care sa tina de un anumit aspect ci o comparatie de ansablu!

Astept parerile voastre! :wink:

mad_oviddiu 01-04-05 00:22

mi se pare putin cam ciudata intrebarea...........

adica vrei sa compar un \"ursuletz\" cu motor de M3 cu un M3 ???
poi in cazul asta e deplasata comparatia. cel putin in viziunea mea

Bestie 01-04-05 00:36

nu nu nu... motor sport = motocicleta sport.....cred :roll:

ServaR 01-04-05 08:42

Eu aleg varianta B asta fiind Masina Sport !

gabi.l 01-04-05 09:16

Imi cer scuze ca nu am precizat de la inceput.... Bestia a avut dreptate : motor spurt = motocicleta sport... SORRY :!:

mad_oviddiu 01-04-05 13:12

Poi asa mai merge...... oricum, overall aleg masina, chiar daca imi plac ff mult motoarele, am avut, si am motocicleta, masina rulz............. motorul e doar \"un accesoriu\" , o distractie.

BOGDANDMN 01-04-05 18:57

Masina! All the way! Ofera mult mai mult decat un motor... Practic, masina e biroul meu! Pot sa fac absolut orice cu ea si in ea...

Turbo110 01-04-05 19:06

=))

mam abtinut de la vot sunt pasionat de ambele !

teddy 01-04-05 19:41

vara probabil ca as prefera motor. imi plac foarte mult amandoua, deci ideal ar fi ambele 8)

mike20 02-04-05 20:16

Senzatiile sunt mai marfa pe motor..insa nu spun ca nu poti sa faci cu o masina sport lucruri care sa te faca sa te simti la fel de tare :wink:

Marinica 03-04-05 19:40

Eu aleg masina sport, motoarele stiu ca sunt mai \"vitezomane\", dar nu simt nimic pentru motociclete.

catalin rs4 04-04-05 01:18

Re:

Quote:

Originally Posted by \"mad_oviddiu\"
Poi asa mai merge...... oricum, overall aleg masina, chiar daca imi plac ff mult motoarele, am avut, si am motocicleta, masina rulz............. motorul e doar \"un accesoriu\" , o distractie.

ce motor ai?? sau ai avut? :lol: dar masina?

Alexutzzz 04-04-05 04:37

Pai yo am votat masina da pm intrel ele normal ca as alege masina e mult mai utila decat un motor , motoru e pentru senzatii tari pentru a atrage p!#@e si sa te plimbi d colo colo

BOGDANDMN 04-04-05 08:29

Asa este Marinica! Nici eu nu simt absolut nimic pt. motoare... Super avantajul pe care il are masina cred eu, este muzica! Fara muzica parca totul e mai fad... Si in afara de asta, cum tavalesti o gagica pe motor??? :D :D Anyway... Respekt si pt. motoristi... Sint o categorie aparte!

Toto - BOD 04-04-05 18:43

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Alexutzzz\"
Pai yo am votat masina da pm intrel ele normal ca as alege masina e mult mai utila decat un motor , motoru e pentru senzatii tari pentru a atrage p!#@e si sa te plimbi d colo colo

Da... tu asa visezi? sa agati \"p!#@e\" cu un motor!? (nici nu vreau sa-mi imaginez de unde le luai :lol: :lol: :lol: ) :roll: Dar in fine... era vorba de masini sport si motociclete sport... in caz ca nu ai observat! Cu ce e mai util un Opel Speedster decat un Kawasaki ZX-10 R? Si ce... ti-e ca nu agati vre`o \"p!#@a\" ('proasta' ce-i drept, ca una calumea nu o agati cu masina sau cu un motor :wink: ) cu o Supra?? Crezi ca nu poti sa ai senzatii tari cu un Porsche 911 GT?? Daca era vorba de un pick-up si un motor atunci eram de acord cu tine...

PS: am votat masina (in cazul asta sport, dar oricum votam masina chiar daca nu era vorba de cele sport) ... nimic nu se compara cu senzatia pe care o ai cand 'amesteci benzina la 6000', cand intorci 'covrigu' pentru un 'tête á cueille', cand tragi 'maneta de decolare' penru niste drifturi pe nisip, etc! Si in plus esti mult mai in siguanta la 180km/h in masina decat pe un motor :wink:

All times are GMT +2. The time now is 15:39.

- Copyright 2026 4Tuning