![]() |
Piese Second Hand Daewoo
cei , ce aveti prin garaj, pe acasa, etc. piese ce nu le mai folositi sau care sunt schimbate cu unele mai bune...anuntati aici...poate are cineva nevoie de ele... :)
|
Re: piese SH
jante tabla cielo cu cauciucuri uzate 30-40% adica mai mergi 2ani cu ele 5-6 bucati am.
mai am accesoriile din portiere (alea care cad cand inchizi usa :) ) burduf schimbator viteze imitatie piele original si alte piese nu-mi aduca aminte de toate acum TOATE SUNT SH dar in stare buna |
burduf... adica pielea sau...???
|
da...........................
|
2 amortizoare spate Espero aproape noi.Pret 60 ron.
|
Niste motorase de la geamurile electrice gasesc si eu pe la voi!Alea de pe spate?
|
2 etrieri Cielo schimbati aiurea
|
De vanzare: -semnalizatoare fata Matiz complete (stg+dr) 25 ron/buc. sau 40 ron ambele
-geam semnalizare fata stanga Matiz 10 ron -semnalizarile de pe aripile fata 5ron/buc De vanzare: jante tabla (argintii) pentru Matiz - 4buc. 50 Ron/buc. (le-am avut pe masina in prima luna deci sunt ca noi) jante tabla (tot argintii) pentru Matiz+anvelope Continental 155/65/R13 - 4buc. 60 Ron/buc Cauciucurile au cam 20.000 km. Alte detalii la cerere pe PM. |
Am si eu un compresor A/C de cielo/espero si niste cauciucuri.
Pret negociabil. |
1 Attachment(s)
4 jenti DJ Wheels pe 13' din aliaj cu inel de centraj si echilibrate.
|
ybr...ia spune...pe 2 jenti...cat , ceri?
|
nu stiu bah matza fa un pret tu si iti zic in jur de...... vezi sa fii rezonabil
|
caut si eu o cotiera de espero(macar capacul)
am de oferit 2 estrieri de cielo 1.5 OHC(dinaia pt jante de 13) 2 bielete de directie care mai pot fi folosite lejer un far dreapta Espero putin crapat + semnalizare dreapta putin crapata piesele de mai sus le dau gratis celor care au cu adevarat nevoie de ele, nu pt a le comercializa mai departe de vanzare am o servodirectie completa cielo/espero (caseta servo / pompa / fustune / coloana directie) la pretul de 400 de RON negociabil daca mai are nevoie cineva de o anumita pisea , putei posta aici iar daca poit face rost de ea va ajut cu cea mai mare placere! va salut! |
Quote:
|
este 160 de ron noua........deci 280 era exagerat de mult....daca nu gasesc am sa cumpar noua intr-un sfarsit...
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:18. |
- Copyright 2026 4Tuning