![]() |
nova GTi vs Logan 1.4 ????
ce ziceti ? dintre Nova 1.6 injectie sau Logan 1.4 ?
|
Re: nova GTi vs Logan 1.4 ????
in mare parte depinde de sofer...
insa 1.6i face loganu de 1.4 nush daq e un caz izolat insa un prieten a mers vreo 50 km cu 160km/h in cap si nu a mai crescut viteza... io cu a mea i-am dat doar 150 cu a 4-a... nu am avut unde s ii dau mai mult... la liniuta oricum este net superioara...nova e si mai usoara si puterea este apropiata 74/75 cai |
Nova clar, testat de mai multe ori, soferi aproape egali.
|
pfaoleu alt topic aiurea asemanator celui dinainte cu nova si tico
pana mea hai sa deaschidem cate unul pt fiecare dacie in parte frate sunt dacii mari pretentii nu trebuie sa avem de la ele mare diferenta nu este intre ele totul depinde de sofat si de starea tehnica a masinii |
si eu ziceam tot ca nova e mai buna dar din cate stiu eu loganu are 75 cai iar nova vreo 72. bine ca nu e o diferenta asa mare dar si cutia de logan e mai buna ca aia d dacie. oricum aici conteaza mult soferul dar voiam sa stiu asa de la voi poate ati vazut vreunu live ceva :)
|
da vino in bucuresti si ai sa vezi live la fiecare semafor
|
nova 1,6 gti are 69 de cai parca iar loganul 75 insa cred ca il bate nova (cuplu mai mare)..nova pe carburator il bate sigur
|
ce faceeeeE???
de unde ma 69 de cai? ma supar la faza asta s mor loganu are 54 kw si nova are 53kw de unde 1kw are 5 cai?? nova are 74 loganul 75 mare diferenta nu este...insa este de greutate s-a mai zis |
Nova, 53kw = 72cp
Logan, 55kw = 75cp Crede-ma ca am ambele taloane. |
nova pe carburatie are 72 de cai
nova pe injectie are mai putin 69 din cate stiu nu ma contraziceti fara date exacte,stiu sigur ca are mai putin o sa caut un scan din cartea tehnica |
nu gasesc si mi-e somn
caut maine:) PS loganul de 1,4 nu e deloc mai greu ca nova;) are el alte dezavantaje care il fac sa piarda demaraj |
Pe site-ul Dacia,Logan 1.4 are 975 kg 55kw(cel mai usor gasit p net)
dacia nova gti 53 Kw, aprox. 900 kg |
exact cum am zis eu... 72 nova si 75 loganul. dar cu toate ca imi place nova super mult tot pe logan pariez pentru ca am impresia ca e mai bun. si degeaba sunt 3 cai diferenta cand loganu are cutie de renault si nova.... :D
|
ah...azi am dat-o la un logan urat...urat de tot....nu s-a mai tinut ala dupa mine :) (plecat de la semafor)
pacat ca eram singur in masina si nu a avut cine sa filmeze... nush...parerea mea e ca nova e un pic mai sprintena... |
:) si eu zic tot ca nova dar vezi tu... loganu are si 3 cai in plus... e si mai nou... are si cutie mai buna... de asta am deschis discutia.
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:59. |
- Copyright 2026 4Tuning