![]() |
cum sa-l fac idei isuzu 4x4
salutari si bine v-am gasit.am un isuzu trooper si as vrea sa-l fac sa arate si bine dar sa-l tin si de teren.ceva caluti,o infatisare mai speciala si alte idei si pareri .momentan are are modif la caroserie un bodylift de 3inch,o inaltare usoara din barile de torsiune fata,ceva plus la arcurile spate,si ceva la cauciucuri 31 x15 si 31x16 MT.am sa revin si cu o poza
|
Re: cum sa-l fac idei isuzu 4x4
Niste Poze Ar Ajuta Mai Mult.
|
5 Attachment(s)
si pozele mult asteptate(cred)...
|
1 Attachment(s)
am si eu un isuzu trooper din 1986 ,si nu prea vede drumul asfaltat (de fapt am trei) duc cu ele turisti in Retezat
in primul rand iti trebuie un mecanic , daca o ridici din barile de torsiune prea mult nu mai ai suspensie cu ridicatul e usor pentru ca trebuie doar sa dai caroseria jos si o inalti cat vrei grija la puntea spate ca se duce , daca o fortzezi prea tare iti trebuie u sistem care sa preia toata fortza de torsiune in exces daca nu arcurile se deplaseaza , grupul si cardanele nu mai sunt aliniate , se duc crucile apoi grupu' cauciucuri prea mari: intoarceri grele , cuplu schimbat , uzura la transmisie, etc mult noroc si have fun ! |
poate niste roti mai mari...niste bare de protectie care sa iasa pe sub praguri(sa fie mai iesite inafara)...in caz de lovire de vreun copac se opreste in bare nu in usi sau prag...si distractie placuta vad ca ii cam place noroiul...
|
2 Attachment(s)
uite cam cum
|
salut si scuze de off-topic m-ar interesa ceva piese pt un isuzu 2,2 turbo diesel daca aveti sau daca stiti ceva dezmambrari ms masina este 87
|
salut. am si eu un monterey din 99 motor de isuzu troper 3.0 diesel. stie cineva ceva despre acest motor? 4jx1
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:30. |
- Copyright 2026 4Tuning