Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   BATTLE x4 | TNG VS EvLSant0s VS Golftuning VS Andrey2003 !!! (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/4414-battle-x4-tng-vs-evlsant0s-vs-golftuning-vs-andrey2003.html)

EvLSant0S 31-03-05 19:32

BATTLE x4 | TNG VS EvLSant0s VS Golftuning VS Andrey2003 !!!

5 Attachment(s)
Simplu , alegeti unul dintre cele 4 bmw`uri ... ;)

Skillzu 31-03-05 19:38

am votat pt santos pt k imi place mashina mult shi femeia cred k stim cu totzii de unde e luata(o pisicutza tot VISINE:D).totusi 7-aru lu' tng e destul de aproape de santos....

andrey2003 31-03-05 19:49

Nu ma cheama Asndrey2003 :twisted: :twisted: :twisted: :lol:

EvLSant0S 31-03-05 20:11

Gata shefu .. scuzele de rigoare.. :)

tng 31-03-05 20:18

Ar fi bine ca toti cei care au votat pana acum sa si argumenteze DE CE.
Asteptam si ceilalti \" tunari \" sa-si dea o parere.

Andrey2003:ai minusuri la spoilere (fata - spate) ceva marcat cu albastru deschis si nu vine deloc frumos.

Santos:masina ta arata bine per total (inclusiv grasa de pe capota :lol: ) insa ce nu-mi place la ea este pragul mult pre` sport pt o masina de clasa.

Golfuletz:si a ta imi place dar te-ai colplicat cu vopsitul capotei in negru si nush ce reprezinta acel ceva de sub prag.(chestia aia albastru mai dechis).

Felicitari tuturor pt ca v-ati chinuit .. hai sa vedem ce zice si \"publicul vizitator\".
:peace:

EvLSant0S 31-03-05 20:30

Masina lui golf .. i-am criticat`o
Andrey ... la fel

TNG ....
+ Culoarea.. de o frumusetze rara...
+ Pozitia Jantelor .. in fine .. arata a masina.. NU PREA AI GRESELI ... atat de... evidente... ;) CONGRATZ !!!
acum cateva minusuri .. pe care le vad eu .. chestii cu care.. cred EU ca ar arata mai bine.. daca vrei s`o iei ca pe un sfat .. bine .. daca nu .. pm .. asta e.. ia`o cum vrei tu

-Stopurile ... partea neagra... din stop ... selecteaz`o... si dai contrast mai mare... nu exagerat.. mai mare .. + 30 or sumthing ... ia vezi .. ce se intampla .. poate-ti place mai mult... asa ... incearca..

-Toba ... observi ? iese din .... gol :) trebuia sa dai cu negru intre roata si aripa... spoiler spate.. sa... vina si toba aia de undeva... nush .. asta cred eu ..

-sigla cu v12 + semnalizator... sunt verzui .. pune-le pe originale.. o sa vezi ca arata mai real ...

+ faptul ca ai scos manerul .. de la usa spate... si nu se vede... ca l-ai scos.. fff bine ..
eu nu m-am riscat la scos alea.. ca imi era ca ii stric culoarea :)
Congratz man .. ai urcat... MULT !!!
AM (noi2) urcat MULT
sunt masini cu fff putine greseli .. iar greselile sunt de .. 2 lei ;) de abia le vezi ... congratz !!!

criss 31-03-05 21:32

i-am dat vot la TNG dar probabil am fost subiectiv,deci chiar nu stiam pe care sa-l aleg, SANTOS-TNG,dar se pare ca SANTOS va lua la concurs pt mercedes :D

si felicitari tuturor :wink:

GolfuletzS 31-03-05 22:09

pe mine nu ma intrebati daca vreau battle??? :twisted:

hmmmm let`s see ...
NU :D te-am bagat cu japca :) probleme ? :P

mihnea 01-04-05 11:06

Mie mi se pare cea mai marfa ce a lui Golftuning.Se potriveste cel mai bine cu masina.

Andrey...ai pus jante Brabus pe BMW...poate niste Breyton dadeau mai bine.

Va felicit.Toate au iesit super bine.

EvLSant0S 01-04-05 11:29

Jantele sunt cele de pe maybach :) :)

haios ...

XSW 06-04-05 19:31

Aleg TNG arata cel mai decent. Oricum cam toate au defecte (nu am timp sa elaborez acum), la virtual tuning am observat ca xxdadixx (scuze daca am gresit nick) e cel mai tare si cu cea mai mare atentie la detalii.

Sugestie : folositi numai poze hi-res (ex. la gagici e clar ca nu se pupa, se vad artifacturile jpg de la o poza comprimata tare low-res).

Cand ma mai eliberez si eu din treaba poate o sa particip si eu putin la topicul asta, v-tuning e really cute ;)

PS : Stiu ca e offtopic, dar v-ar surade ideea unui site .ro concentrat numai pe asa ceva (bine, si tuning 3d cu modeling etc, resurse, concursuri bla bla) ?

tng 06-04-05 19:42

As vrea sa te vad si pe tine in actiune..vad ca esti foarte atent la detalii..
Merci pt vot :wink:

XSW 06-04-05 19:52

1 Attachment(s)
Am facut asta cand era vb. sa apara logan, sursa era o poza promo de pe masini.ro (se mai vede putin urma pe capota de la watermark pt. un un ochi format) Nu am avut timp sa o finisez asa cum merita, dar e cat de cat decenta.

PS : Sorry de offtopic :D

EvLSant0S 12-04-05 14:09

au cam trecut de mult alea 7 zile ... so ..
topic closed..
am mai furat un punct... :oops:

All times are GMT +2. The time now is 12:17.

- Copyright 2026 4Tuning