![]() |
Alimentare CD - Player
Salz, stiu ca suna prostesc da vreau sa va intreb daca pot lega direct de la baterie CD Playerul? Cand am faza scurta aprinsa si calc frana cade muzica, sau cand dau volumul mai tare cu motorul oprit, asa ca ma gandesc ca e legat de unde nu trebuie. E vorba de un Sony GT 210, stiu ca nu e cine stie ce da pentru Daciutza mea e destul... Am intrebat pe la service-uri si nu vrea nimeni sa-mi zica, doar sa imi faca ei conectarea. El are o siguranta de 10 parca in el da nu ar trebui sa mai pun vre-una pe cablu de alimentare? Va intreb ca nu stiu si pe cine am intrebat nu vor sa-mi zica...
|
Re: Alimentare CD - Player
Leaga-l linistit direct la baterie cu fire de 2,5 , neaparat cu siguranta linga borna de + a bateriei.
|
Siguranta de cat? Minusul pot sa il pun tot la baterie sau e de ajuns pe caroserie? Merci frumos
|
Siguranta e numai de protectie contra incendiului, asa ca pune-o de 15A. Masa poti sa o iei direct de pe o tabla solida, aproape de aparat.
|
Saru mana si ne apucam de treaba...:D
|
Job done, acu pot sa dau si eu cat de tare poate sa duca, fara intreruperi!!! :headfones 10x again!!!
|
Ma bucur ca merge :headfones
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:39. |
- Copyright 2026 4Tuning