Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Colt Legislativ (https://forum.4tuning.ro/221-colt-legislativ.html)
-   -   Inmatriculare / Transcriere auto - Programare drpciv depaseste 30 de zile ! (https://forum.4tuning.ro/221-colt-legislativ/440245-inmatriculare-transcriere-auto-programare-drpciv-depaseste-30-zile.html)

Ronaldinho11 19-06-17 10:34

Inmatriculare / Transcriere auto - Programare drpciv depaseste 30 de zile !
 
salut,
De curand am achizitionat un autovehicul second hand, inmatricuat in acelasi judet in care am si eu resedinta, in data de 28 mai a.c . Omul mi-a oferit toate actele necesare, iar eu astazi 19 iunie a.c , am fost sa depun actele la oficiul de finante publice din localitatea in care locuiesc, urmand ca maine sa fie gata toate actele necesare. Problema si totodata intrebarea mea este urmatoarea :

Daca rezervarea facuta online pentru drpciv, depaseste 30 de zile ( termenul in care legea prevede ca un autovehicul sa fie inmatriculat, termenul in care actele fiscale sunt valabile ), eu fiind programat abia pe data de 28 iulie a.c la inmatriculari, eu mai am dreptul sa circul cu acest autovehicul pana atunci ?
De asemenea, actele fiscale trebuie refacute sau din cauza faptului ca aceasta problema este oarecum din cauza lor, le vor accepta chiar daca legal vor fi expirate ?? ( mentionez ca pe certificatul de inmatriculare este trecut " instrainat catre x la data de 28 mai a.c "

PS : Am sunat la directia de inmatriculari, dar nu m-au lamurit concret. Cand am intrebat daca am voie sa circul mi s-a spus ca " Aveti impresia ca politia este peste noi ? Daca aveti programarea si actele in regula nu va spune nimeni nimic. Circulati cu prudenta si o zi buna !"

cangri 19-06-17 11:55

Re: Inmatriculare / Transcriere auto - Programare drpciv depaseste 30 de zile !
 
Poti sa circuli cu masina cat vrei atat timp cat ai numerele pe ea.


All times are GMT +2. The time now is 09:43.

- Copyright 2019 4Tuning