![]() |
Masina mea: Opel Vectra A 2.0i 4x4 "Dangerous"
7 Attachment(s)
Hai sa-mi prezint si eu masinutza daca tot e la moda!
Opel Vectra A din '91, motor 2000 cmc, 115 cai, 4x4, indigo metalizat Dotari: Abs, Servo-directie, servo frana, suspensii sport, toba sport. Tuning exterior: Spoiler fata-spate, praguri, eleron, grila radiator, jante aliaj, neoane albastre sub, plus ceva leduri si parasolare Tuning interior: Bord argintiu cu negru, huse aceleasi culori, nuca schimbator aluminiu, pedale sport, husa schimbator si frana de mana argintii, leduri interior albastre. Audio: Mp3 player JVC, boxe spate blaupunkt cu tweetere aditionale, boxe fata originale si sa vedem pe parcurs. Poze ca de zis am zis destule :lol: .... |
Re: Opel Vectra A 2.0i 4x4 "Dangerous"
1 Attachment(s)
plus ceva mai artistic .... :arrow:
|
frumoasa masina:D...de a mea ce zici?:D https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel/37822-masina-mea-vectra-92-a.html
|
mmm...dragutza...dar iti place tie culoarea asta atat de mult?
|
asa am cumparat-o acum 4 ani jumate .... nu-i culoare urata dar recunosc ca pt tuning nu-i cea mai potrivita!:lol:
|
este frumoasa...dar parca ar da mai bine fara presurile din spate....
|
banuiesc ca te referi la aparatorile de noroi!?
|
Quote:
Si care-i treaba cu "Dangerous"??? |
Quote:
|
GTA ms de sfaturi, iar treaba cu Dangerous sta in felu urmator:
Pe parasolare am scris "Dangerous" in ideea sa ma vada cel din fata care urma sa fie depasit pt ca pana nu demult conduceam f agresiv, acuma m-am mai linistit un pic dar still dangerous. :oops: |
Totusi unei vectre nu prea ii sta bine inpopotonata cu spoilere si neoane parerea mea..!;)
|
nu neaparat... uita`te la cateva modele rieger... e un vectra argintu foarte simpatic... fara eleron, ar fi dat mai bn... sau eleronu d p calibra...
|
1 Attachment(s)
Skma fiecare cu opiniile lui, mie unu nu mi-au placut deloc cele de fabrica puse pe vectra asa ca... uite poate te razgandesti :arrow:
|
Eu zic ca unei Vectra A ii sta perfect cu barile drepte de 2000 Edition!Ca ar mai fi cateva spoilareli care le-as accepta...:oops:
http://www.chromon.com/galleria.html Si aici ai exemple referitor la ce am zis eu ca Vectra A trebuie sa fie cat mai simpla;) Parerea mea inca o data o spun... http://www.vectraa.of.pl/ |
vectra albastra de acolo e excelenta totul mai putin spoilerele, parerea mea! Asta e avem gusturi diferite doar n-o sa ne omoram din asta!?:twisted:
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:34. |
- Copyright 2026 4Tuning