![]() |
E30 - B 62 LAF (negru)
10 Attachment(s)
Va salut pe toti dupa acest forum , intai si intai vreau sa va spun ca aceasta masina nu este a mea .
Masina este fabricata in 1987 , are un motor 2.5 24valve , 192cp . Masina nu este preparata la motor are doar traseul de tobe facut din inox ( BORLA ) si filtru de aer . Am sa va pun niste poze cu masina si o sa va rog sa imi spuneti ce parere aveti despre ea . Va salut ! ! ! |
Re: Bmw e30 325i 24valve
5 Attachment(s)
Alte poze :
|
Am sa revin si cu filmulete .
|
10 Attachment(s)
Va mai pun niste poze ...
|
superba masina si intretinuta.felicitari proprietarului~~~;)vreo modificare ceva urmeaza??:P:D
|
Pai sincer nu stiu cred ca o sa iy puna un chip ... nu prea mai merge cu ea , ca si-a luat motor YAMAHA .
|
1 Attachment(s)
O poza cu motorasul :D
|
opaaa.. acum mai ramane de prezentat si Lafu` rosu, ca sa fie perechea completa..
guwy daca ai poze, pune si cateva( nu multe:)) ) cu lafu` rosu, ca doar a fost si pe la Claudiu masina aia.. |
ii asteptam pe ambii LAF sa posteze pe forum :D k pot sa-si faca timp 2 minute pe zi sa bage 2 vb :D Super tare masina lu LAFu si are un super sound al evacuarii :D
|
spunei lu claudiu ca inca il astept la linie :)
|
Pai cu LAF-ul rosu am avut poze dar le-am sters , vb. si voi cu Dany sa puna daca are timp .
Maroo o sa iy spun lu' Claudiu ca il astepti la liniuta :D . |
mijto ursuletz............ziceai ceva de nishte filmuletze??
|
Nu pot sa le urc ( filmuletele ) ... :(
|
3 Attachment(s)
dap. cu toti stiim masina . este un urs super , mie unu imi place foarte mult ;).
ps. uite niste poze cu LAF-ul rosu;) |
4 Attachment(s)
Am mai gasit si eu niste poze cu LAF-ul rosu , le-am luat de la bazar .
Va rog frumos sa nu mai puneti poze cu LAF-ul rosu, threadul acesta l-am facut special pentru LAF-ul negru . Va salut pe toti ! ! ! |
| All times are GMT +2. The time now is 16:25. |
- Copyright 2026 4Tuning