![]() |
PREGATIRI PT. CURSA-SAMBATA
-CINE ARE TIMP IN ZIUA DE SAMBATA (02/04/2005)DE DIMINEATA SI ESTE MEMBRU (NSL, INSOMNIA, 4SS, AFTER DARK) SI VREA SA NE DEA O MANA DE AJUTOR LA PREGATIRILE PREMARGATOARE CURSELOR ESTE ASTEPTAT LA POARTA DE LA ROMARERO LA ORA 8:30 DIMINEATA. ESTE NECESAR BULETINUL !!!!!!
|
Cine vrea sa ajute, vine pur si simplu direct acolo? Sau trebuie sa se anunte dinainte?
|
Direct acolo!!
|
Macar informativ cam in ce ar consta pregatirea etapei de duminica?Daca are cineva idee sau chiar stie poate sa ne spuna?
|
:oops: :oops: am si eu o problema mai..... ciudata :)
buletinul meu .. e pe undeva prin drum spre craiova :) l-am pierdut in \"ziua\" :) cu Legala la cr :) in fine.. detalii :) cum fac ? :) |
Quote:
Eu voi veni, ca doar asa v-am promis acu ceva timp, sper sa mai corup si pe altii. :wink: |
i`m there :D
|
cum am spus si in postul celalalt... voi veni..
|
Nu promit nimic ..... am un examen important duminica de dimineata si cam ar trebui sa invat .... dar o sa incerc sa ajung
|
Am dat si eu anuntul aseara pe MSG si nu s-a anuntat lumea, dar la sedinta de acum cateva luni, toata lumea zice k dak li se va cere ajutorul, vor veni.Sa ma corectati dak gresesc.
Santos: vi cu o copie dupa certificatul de nastere |
Re:
Quote:
|
Eu sunt racit ... vedem cum sa ma simt atunci si poate o sa vin si eu.
|
Re:
Quote:
asa o sa fac.. |
acolo sunt :lol: :lol: :lol: :shock: :shock:
|
ANUNT DE ULTIMA ORA!!!!
FLORICA MI-A SPUS SA VA ANUNT K: CINE VREA SA VINA SA SAMBATA LA AEROPORT SA AJUTE, SA-I TRIMITA UN SMS CU NUMELE COMPLET, SERIA SI NUMARUL DIN BULETIN PENTRU A VA TRECE PE LISTA DE LA AEROPORT. NUMARUL LUI FLORICA ESTE : 0721 73 1111 URGENT!!!! (NU CONTEAZA ORA) |
| All times are GMT +2. The time now is 17:23. |
- Copyright 2026 4Tuning