![]() |
Invitatie La Gratar
Ca tocmai mi-au terminat tinichigii de construit gratarul va invit pe toti, la mine la service, duminica viitoare, la un gratar ca sa ii facem botezu...
Mai o caterinca, mai un mic, mai o bere... avem loc si de fotbal in curte... tenis de picior, burnout-uri si ce o mai fi. Ce ziceti o punem duminica viitoare de un gratar? Voi aduce si fiatul meu ritmo, la care intre timp voi merge si prin Vitan pt niste shopping demn de un tuning autohton de invidiat (eleroane, semne de naic, keniwood, spary-uri de vopsea etc). Vom face un pimp my ride mic la fata locului. ;), iar apoi seara mergem sa ne show off cu ea la pescarus. Cred ca va iesi caterinca ! P.S. Ca sa iasa caterinca cer prezenta X-men obligatorie... :) |
Re: Invitatie La Gratar
sa fie primita invitatia ta :D multa bere
|
Tare asta, hehe, ziceai tu ceva la un moment dat de ritmo ala :)))
Sa fie primita in concluzie. |
da domne... traeste.... :)
foarte tare , eu unul ma bag. |
cred ca faza cu ritmo o sa iasa dementiala daca chiar se face.ok ne vedem intai joi si acolo vorbim mai multe.
|
Faci caterinca de saracu' ritmo ca e urat si vechi, ia fa si de A8 sau de Evo9 sau de ibiza :D:D:D
|
de ibita aia a cam facut el caterinca... :) mai are sa faca caterinca de a8 ... sau putem face noi de a8-u lui :D
|
Se va face faza cu ritmo! Oricum vb joi la intalmire...
|
Da mah, vb joi la intalnire...
|
Maine va astept la gratar !!! ritmo a fost pregatit ! Gratarul as vrea sa il facem dupa ora 16... Care vine?
|
evo vine :D
|
Cum a iesit grataru ? Mia-ti mai oprit si mie un mic si o gura de bere ?
|
ceva... un rezumat... cum a iesit ?
nu am putut ajunge, am ajuns pe la 8 acasa |
A iesit foarte caterinca...am mancat, ne am cacat pe noi de ras, ne am plimbat cu janghina de ritmo, cu scuteru...caterinca, mancat, baut etc...poze cred ca sunt la Radu, cat despre persoanele care nu au venit, ma abtin...pana la urmatoarea intalnire.
|
ma bucur ca v-ati distrat. si eu m-am distrat la Transilvania Tuning Day
unde am fost cu ambele MG.:) cine stie la ce ma refer intelege. |
| All times are GMT +2. The time now is 16:01. |
- Copyright 2026 4Tuning