![]() |
Cumpar masina
De preferat Opel Astra Sedan - 95-2000. motorizare min 1.4 16v.. de preferat 1.6 16v sau 1.8 16v. Dar sunt deschis oricarei oferte cinstite :)
ce vreau: - 4 portiere - portbagaj incapator.. cat de cat... - minim 90 de cai ... 80 cp daca masina chiar merita - consum sub 10 in oras - fara probleme cu rugina - bine intretinuta, nelovita... bla bla - sa nu fie alba :) bani ... nu prea multi... dar nici nu astept o donatie :) astept oferte. mersi |
o vrei pe-a mea? (de fapt pardon a mea e o cazatura pe langa a ta ... firma Opel e cea mai vai de ea ... acu la opel ai ajuns? )
Acu serios o vrei pe-a mea ? |
Anuntul e f serios.. si nu e pt mine. Pls fara ironii :wink: . Cat vrei pe Vectra ta?
|
oferta bogata pana acum... :roll:
|
1 Attachment(s)
R21 2.2 I 107 CP- PRET 3300 E
fara jante alu |
1 Attachment(s)
espero 2.0 sfi culoare perla ,distrbutie noua telescoape noi, filtre noi masina merge impecabil pret 4700 e(jantele sunt de bmw acuma)
|
mersi de oferte dar, se cauta o masina ceva mai noua... cu motor rezonabil.. consum la fel...
|
opel
2 Attachment(s)
Opel vectra 2,2dti-125cp consum oras 7,5 2001 xenoane,geamuri.....fara piele,trapa 0724194214 Andrei
|
Xtacy.. frumoasa Vectra.. dar nu cred ca ajung banii :) doar daca faci o reducere :P
|
SI OARE CE CONSUM ASTRONOMIC CREZI U CA ARE MASINA MEA?
|
motor de 2l .. minim 10 in oras... vb aia.. a mea trage 10-11 si am 1.5 :)
|
Re: Cumpar masina
ia-ti bicicleta
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:08. |
- Copyright 2026 4Tuning