![]() |
BMW E30 AOX
masina se vinde sau se dezmembreaza
astept oferte serioase ori la masina cu totul, ori la piese in principiu se vinde masina cu motorul 24valve care este trecut in carte si talon si in rest stock fara alte accesorii de tuning cu 4000e discutabil masina se vinde asa cum este acum cu 15 mii discutabil, toate piesele de tuning, tinichigeria si vopsitoria au costat peste 22 de mii de euro, pe facturi, asa ca rog carcotasii sa se abtina de la rautati |
Re: ursuletul AOX
4 Attachment(s)
pozeeeee.........
|
la ce te referi cand spui masina stok?ai zis ca tinichigeria si vopsitul au costat peste 22 de mii adica iei si vopseaua de pe ea sau cum?sincer nu inteleg
|
eu consider ca am fost destul de explicit
|
pretul de 15 mii este negociabil, insa se demonteaza absolut orice accesoriu de tuning de pe ea si pretul scade pana la 4000 pentru masina in stock, adica cu bari scaune stopuri faruri centuri oglinzi roti etc originale
bmw 325ix din 85, abs, geamuri electrice, geamuri pe spate care se deschis, servo directie si servo frana hidraulica, caroserie reconditionata si vopsita albastru cameleon, motor 2.5 24valve trecut in carte si talon , itp asigurare rovigneta |
Quote:
am scris IN REST STOCK FARA ALT ACCESORIU DE TUNING |
jantele cu cauciucuri le dai separat?si la ce pret?si ce dimensiuni au.
|
La 4000E stoc si cu motorul de 24valve trecut in carte e chiar pomana,bafta la vanzare.Pentru cine nu a inteles masina e 15.000E cum arata acum si 4000E cu roti normale de BMW oglinzi normale de BMW bari normale de BMW etc...
Vopseaua ramane pe masina binenteles :))) |
pretul de 15 mii este discutabil! la pretul de 4000 nu prea as mai discuta nimic
masina are absolut toate actele in regula, rar 2009 etc |
lasi si evacuarea pe masina?
|
nu stiu ce sa zic, daca este cineva interesat sa cumpere masina ..... discutam la fata locului
|
BMW 325ix '85 3000
SISTEM AUDIO KENWOOD 2xBOXE FATA 2xBOXE SPATE 3xWOOFER 2204 KIT EXTERIOR SEIDL 1854 TOBA SIMONI RACING X 2 570 JANTE AZEV 17' 1162 PANOU RACE CONTROL 78 SUSPENSII 766 TICHINIGERIE(manopera) 1000 MONTAJ SISTEM AUDIO 450 CAUCIUCURI GOODYEAR EAGLE F1 GDS3 780 VOPSEA 1500 DISCURI+PLACUTE 350 STOPURI 387 EVACUARE 200 SCAUNE SI SUPORTI 1185 BARE RIDIGIZARE 152 MATERIAL TEXTIL 156 SEMNALE IN-PRO 60 ORNAMENT SCHIMBATOR DE VITEZE SIMONI 50 SCHIMBATOR MOMO 104 NEON 140 CENTURI 236 MANER FRANA DE MANA MOMO 103 FARURI IN.PRO 356 OGLINZI FK 144 FILTRU BMC 270 PIELE SCHIMBATOR DE VITEZE 50 PIELE FRANA DE MANA SIMONI 45 ALTE PIESE 3000 MOTOR 24 VALVE 2000 22452 preturile acestea se regasesc pe facturi chitante LE : de fapt s-au investit 19 mii fara pretul de achizie al masinii, scuze am gresit |
Quote:
frate nu te lua dupa toate HAHALERELE.. pana la urma ai bagat bani si timp in ea si eu zic ca isi merita 15 mii.. oricum masina e prea tare MULTA BAFTA LA VANZARE !!!! |
isi merita toti bani ... mai ales la cum poate sa arate masina
|
gabi da`mi numaru tau .... eu pe a mea am 5500 sapt vitoare ... vreau neaparat sa vorbim
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:02. |
- Copyright 2026 4Tuning