![]() |
Noul Renault 5 GT Turbo
4 Attachment(s)
Dupa ce am facut motoru de 1.4 Turbo cu piese de la k-tecracing, mam plictisit de el si am pus un 1.7 Turbo de Volvo. Pot sa va zic ca cu presiune 1 la Turbo la 50-60 la ora cand dau din 3 in 2 si bag pedala la fund invarte rotile ca dracu. Ca sa fie frumos am trantit in el si 2 scaune Sparco PRO 2000.
Pozele zic tot ! (astept pareri si sfaturi) |
Re: Noul Renault 5 GT Turbo
Cred ca e aiurea spus ca te-ai plictisit de motorul 1,4.....poate fi impins f sus...si exemple exista. Bafta cu masina si ai grija de ea.
Ps: cat au costat scaunele si de unde le-ai luat? |
Scaunele sunt din masina de curse, ca in aia doar 1 scaun Sparco Fighter, ca ma dau la VTM, si perechia asta mi-a ramas, da oricum costa cam 399 de euro bucata.
|
super, mai multe poze poti sa pui , si ce ai facut la partea de design , vopsit, ce ai lucrat la ea , poti sa ne dai detalii?
|
am uitat sati spun, multa bafta si ai grija de ea, ii o masina care nu merita sa o dai sau o strici , mergi mai calm, cu toate ca nu prea cred ca poate calm, doar super sport, banuiesc
|
2 Attachment(s)
am poza asta da inca nu erau schimbate scaunele
|
Foarte tare :)
de curiozitate ai folosit sina veche sau ai cumparat sina ? mai merg rabatate ? |
Nu se mai rabateaza, am pus suportii scaunelor
|
super tare... si cu motoru refacut cu piese ktec ce ai facut ... daca nu sunt indiscret
:P |
frumoasa tare masina ! sa ai parte de ea.
|
Motoru l-am vadut la cineva in Bucuresti cu 500 eur
|
Asta-i masina??Pleaca ma de aici cu cotetul tau!!!:-P
Ne intalnim dupa bac prima sambata sa mai povestim si sa facem nebunii,ca acum iar e politia pe urmele mele!!!:lol: Si poate ma faci si pe mine o tura ca sa am de ce sa te barfesc. |
Felicitari pt masinutza ta... cu aproximare... si de curiozitate cam cat i-ai dat maxim?pana la cat s-a dus?
|
cati cai are masina?motoru e stoc?
|
La motor e schimbata axa cu came, si la electronica e modificat ceva, cai exact nu stiu cati are, dar cu presiune 0.4 la turbo face cam 8 sec/100kmh, daca Ii dau mai mare si in a3-a invarte rotile. Ca viteza maxima am mers cu ea 200 si un pic, ca nu am unde, dar putea mai mult ca am cutie de Laguna cu 6 trepte
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:11. |
- Copyright 2026 4Tuning