![]() |
Dacia Nova 1.6 VS Tico!?...
Intrebarea mea este: "Care dintre cele doua invinge pe o distanta de 400m?" ... Date tehnice:
* Dacia Nova 1.6, carburator simplu corp, filtru aer sport, anul fabricatiei 1999, 53 Kw, aprox. 900 Kg!... * Daewoo Tico 800 Cm3, anul fabricatiei 2000, 49 CP, aprox. 600 Kg!... stock!... |
Re: Dacia Nova 1.6 VS Tico!?...
Eu am condus TICO si pe 1,2 trage bine dar dupa aia mai greu..eu zic ca NOVA castiga..are si cuplu mai bun(m-am dat si cu Nove)
|
nu are rost sa mai faceti intrecere pt ca se stie ce nova rupe,tico stock=fier de calcat...
|
Tico Rullz!!!...Dacia Nova..1.4 sau 1.6 tot cam aceashi copaie este... .tico castiga in greutate..si il duce motoru..plus ca are si dublu corp.
|
ba.....tico are avantajul turelor inalte....dar.....nova de 1.6 e puternica...ca sa invingi cu tico...tre sa ai un sofer f bun....ca stiti cum se spune...degeaba bagi ferrari in cursa daca nu ai un Schumacher la volan(cer scuze daca am scris gresit numele :D )
|
Dupa o liniuta..daca dai uleiu jos din Nova...este ca apa..=)))
|
HAI NOVA :D....binentzele ca tico nu face fatza la nova 1.6
|
dejeaba ii dacie...dar in comparatzie cu tico..RUPE
|
daca faceti treaba asta......sa imi spuneti si mie...ca tare curios sunt:D
da stiti cum...sa mergeti odata normal si dupaia schimbati masinile si va dati din nou.....si vedeti dupaia..asta ca sa fie cursa echilibrata:) |
Nu ma dau cu Cocot...abea si-a luat permisu`...decat sa iasa ceva urat...mai bine ne certam aiici :)))
|
mai bine asa :) ...desi io am avut un tico dar am renuntat la el ptr o supernova.....ca urmeaza sa imi iau si io permis in toamna si pana atunci o fac si io asa ptr gustul meu:) ..
|
Quote:
|
Dupa cum am zis....Tico...cine nu stie...nu cunoaste!
|
pai hai sa zic io ce poate tico in forja....
50 cu a 1-a 80 cu a 2-a 120 cu a 3-a si mai mult nu am dat ca nu am mai avut unde.....dar se auzea criminalll...mor dupa sunetul ala ...zici ca e motocicleta...si daca mai ai si toba sport...da nu mai zic ca mi se face pofta si la nova vin asa toate schimbate la 5000-5500 de ture 45 a 1-a 70 a 2-a 90 a 3-a 130 a 4-a acum......vedeti si voi...rugati pe cineva cu experienta sa va forjeze masina in timp ce cronumetrati :P si comparati timpii :P |
1 Attachment(s)
Este cam acelasi lucru. Tico-ul nu are sanse nici macar pe 200 m. Parerea mea !
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:23. |
- Copyright 2026 4Tuning