![]() |
TOYOTA CELICA AG-80-LEU
7 Attachment(s)
...............................................
|
hai sa fiu eu primul.....eu zic ca e REUSITA pana in momentul de fata .plange dupa un body kit dar de....si as vota MERGE CA E FRUMOASA.dar cum nu exista optiunea asta votez EXTRAORDINARA :peace:
|
Bineinteles :D
|
frumoasa intr-adevar
+pentru culoare +sound un - la interior nu prea imi place +jante |
Chiar o masina cu adevarat pretendenta la titlu, din lipsa unui body kit. O masina foarte frumoasa, ingrijita, la linie de fabrica. Evacuarea dubla nu stiu daca o avantajeaza chiar asa de mult, dar da bine. Muzica reprezinta un plus serios. Este un model foarte frumos, care aduce a Supra.
Eu unul i-as acorda premiul lui, pentru ca, este singurul care are nevoie cu adevarat de el. (ma rog, si Dacia aia, care are nevoie de alta moaca :wink: ) |
e veche masina dar e destul de dragutza...nu are un kit e mai mult stock si de asta nu place la multa lume...dupa mine i-ash fi skimbat culoarea ca toata lumea are acum roshu cielo sau cum i se zice...e prea comuna jantele mergeau un pic mai mari dar nu foarte ca sa nu o faci barca...un plus ptr jantele pe spate mai mari decat cele pe fatza!sunetul eu zic ca este acceptabil!eleronu se potriveste bine nu este un eleron de neam prost...si poate mergea modificata un pic suspensia lasata un pic mai jos asa sa dea o aiura mai sportiva!
|
IMI PLACE!!!!!!!
Eu nu gasesc \"-\" uri la masjina asta ... mane bravo! un bodykit poate ar da bine pe ea dar si asja e misjto :wink: + mare mare :D |
Cred ca este ce-a mai reusita masina din cele prezentate..Culoare,jenti.muzica interiorul se potriveste cu ,culoarea.Vad ca toti spun de body-kit..e obligatoriu ca o masina sa aibe asa ceva?Sau la voi tuning este imposibil fara body-kit,care parerea mea ar strica masina
|
Proprietarul a avut bun gust cand a facut aceasta mashina bv lui, nimc extravagant, frumoasa doar prin simplitatea ei.
|
O masina excelenta. Totul arata brici pe ea. Una din masinile mele preferate ( celica ). Sper sa-i gasesti un kit pe masura :wink:
|
Vot - e frumoasa
+interior +sistem de sunet super +jante + nu e \"overdone\" + evacuare +suspensia lasata (chair daca mai merge 1\") - motor (masina asta striga \"te rogi fa-mi transplant\") - eleron (e ceva cu eleroanele astea de aluminiu in Ro, bine macar ca nu l-a facut inalt) Apropo de kit caroserie, sper sa nu puna vreun shogun/transformer/black widow sau eu stiu ce alta exagerare d'asta. Cu un lip-kit as vedea-o cel mai bine |
Hmm..marfa masina :D , arata super bine si asa cum e acum !!!
|
la prima vedere, asa din fata.... nu prea zici ca e modificata.... daca nu ar fi plasa aia din spoiler :))
|
Jantele fac totul :wink:
|
pune-i si tu un kit exterior
pina acum votez reusita 8) |
| All times are GMT +2. The time now is 18:09. |
- Copyright 2026 4Tuning