![]() |
Sistem audio pentru Honda Civic Type-R 2007
Salutare,
sunt nou pe acest forum si in ceea ce priveste un sistem audio bun pentru auto. Tocmai mi-a sosit masina (Honda Civic Type-R 2007) si sunt in cautari furibunde pentru a achizitiona un sistem bun pentru ea. Bugetul maxim ar fi de 10000 RON. Rog pe cei care se pricep si ma pot indruma sa imi recomande un sistem cap-coada bun. Ma repet din nou, eu nu ma pricep mai deloc la sistem audio pt. auto. Ar fi binevenita si o recomandare in privinta unui magazin. Din ce am citit pe acest forum am vazut scrise lucruri bune despre Tottal Motto. Multumiri anticipate |
Re: Sistem audio pentru Honda Civic Type-R 2007
Salutare si bine ai venit pe forum!
Felicitari pentru noua achizitie, e superba acea Honda. In legatura cu acea configuratie cap-coada, ce te-ar interesa sa-ti ofere acel sistem? Sau mai bine zis, pe ce vrei sa mergi, pe SQ sau SPL? |
tottal motto este o alegere excelenta
HUD dxz 778 sau pio p88 insonorizare a la relu cabluri conectica a la relu difuri hertz sau focal {inclin hertz mille, sistem mlk2} amp audison lrx 4.1k sau vrx 4.300 full active fara sub, nu vrei sa-ti ingreunezi masina...oricum nu-ti trebuie ps este o configuratie pentru tine, nu pentru restul strazii pe care circuli ;) |
Crezi tu ca nu trebuie?
NICIODATA nu o sa coboare in frecventa difuzoarele de pe fata cum va cobori un subwoofer pe spate. Si apropo, nu cred ca masina se va ingreuna cu mult cu un subwoofer in compresie ... Un Peerless sau Scanspeak si va fi suficient ... Si vezi ca mai sunt solutii mult mai bune de amplificare / sonorizare ... |
:twisted: cand vii sa-mi asculti masina cu sub-ul oprit si niste reglaje la repezeala si inca pe filtrele difurilor, nu full active ...
subul scoate niste frecvente care de cele mai multe ori nu mai sunt percepute de ureche, sau sunt percepute de cine nu trebuie, unde nu trebuie :twisted: daca vrei sa faci un sistem audio performant si ai un buget iei componente cat mai bune sau iei ceva mai slab ca sa ai bani si de sub si de statie pentru el, condensator, cabluri, conectica, deep cycle etc sunt n masini fara subwoofer care suna DEMENTIAL, sper ca in curand va fi si a mea asa :twisted: sub-ul e pentru gagicile de pe strada :D si pentru pozele din revistele de tuning ne-am contrat pe dieci, acum ne contram si pe mille si vrx :rolleyes2 hai baga configuratia gz 8) |
sau dls, daca vii cu altceva nu mai vb cu tine :D
ps stii ca glumesc ;) |
Parerea mea ca si a lui Bezz este sa apelezi la serviciile celor de la TOTTAL si implicit a lui Relu.Cel mai important este sa asculti pe masina componentele pe care vrei sa achizitionezi si asta se poate face fara pb la Relu.
Multa bafta |
Quote:
Nu o sa vin cu DLS ... Despre marci consacrate si foarte bune am precizat mai sus ... ;) |
Quote:
|
Distribuitorul de tymphany
http://www.difuzoare.ro/ Un om super care stie ce vinde .............. PS. Apelati cu toata increderea este foarte deschis |
pacat ca are situ in revizie de vreo 3 ani...
|
Cam asa este dar telefonul sa stii ca functioneaza
|
Mai sunt si altii ... ;)
|
in cazul acesta fii bun si lasa o adresa......... ceva.............
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:08. |
- Copyright 2026 4Tuning