![]() |
Masina mea
Cine are ce arata, sa arate :) Am masina mea si ma mandresc cu ea. Important e sa aratati ce vreti sa tunati. Ce planuri aveti. Daca ati inceput, sa vedem ce ati facut pana acuma. Bafta sa va realizati visul!
|
Re: Masina mea
Quote:
|
Imi pare rau ca nu mai prezint inca odata masinile dar lenea e prea mare :rolleyes2
Asa k va astept pe urmatoarele threaduri cu sugestii, impresii si tot ce simtiti voi a spune 8) https://forum.4tuning.ro/127-masina-mea-honda-acura/42482-94-integra-dc2.html https://forum.4tuning.ro/127-masina-mea-honda-acura/32461-my-honda-accord-2-oi-ls-proiect-incheiat.html Maxim respect si bafta. |
Quote:
sper la anul sa vin si eu cu o surpriza... who knows... |
Quote:
Ce imi pare f rau e ca pe piata second din ro preturile sunt f ridicate iar masinile japoneze sunt ffff rare si scumpe. Dar cine stie... Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
hehehe eu stiu ce surpriza vrea hoinarul :D:D
|
va salut!
m-am hotarat sa-mi prezint si eu masinuta mea. e prima prezentare a masinii cu toate ca sunt membru pe mai multe forumuri. masina mea este un peugeot 206, la care am muncit(chiar eu) foarte mult si sunt mandru de ce a iesit. motorul este unul de 1.4 75CP - e mic da asta e - m-am obisnuit de mult cu ideea. ce am facut la masina: - la motor doar admisie directa de aer K&N - interior vopsit elemente de interior in culoarea masinii neoane la pedale pedale aluminiu bord cu plasma in 2 culori albastru-verde schimbator sport si scurtat ca lungime polita peste portbagaj din fibra de sticla pt boxe - exterior suspensie sport FK coborata 3.5cm toba sport Yed performance 100% inox - suna suuuuper bara fata Carzone bara spate custom made - la baza sta tot carzone praguri rieger putin modificate ca inaltime haion spate "curat" + deschidere de la buton masca sport pleoape stopuri negre(sunt al treilea set de stopuri) eleron vinyl negru+rosu - 100% original - facut de mine vopsea 2 culori albastru+negru set led-uri sub masina cu 12 functii - audio player Pioneer cu magazie 6 CD-uri + telecomanda pe volan amplificator 400W RMS set boxe ovale Pioneer 120W RMS boxe in usi stok subwoofer Kicker Solo-baric pe 12` 750W RMS in principiu asta e masina poate am mai scapat cate ceva - ca am facut o gramada la ea sper ca nu v-am plictisit |
am uita jantele pe 17 :D
uite, pun si cateva poze. |
7 Attachment(s)
si pozele....
|
e foarte frumoasa. ai si de ce fi mandru :)
|
ii faina dar fa`i ceva si la motor...eu stiu...filtru sport...chiptuning...ceva de genu:) daca nu te provoc la o liniuta cu solenza mea ca asa mie si mie motoru:))))1,4....75 yepe:))
|
are filtru de aer sport. altceva nu-i mai fac, in primul rand motorul nu se preteaza la modificari (1.4 75cp - cu chip 85 sau 89 nu mai stiu exact- nu merita efortul), si in al doilea rand imi iau alta masina:D .
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:45. |
- Copyright 2026 4Tuning