Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Skoda (https://forum.4tuning.ro/305-discutii-skoda.html)
-   -   octavia 3 ????? (https://forum.4tuning.ro/305-discutii-skoda/43483-octavia-3-a.html)

al3xavier 11-06-07 20:49

octavia 3 ?????

1 Attachment(s)
am gasit poza pe net...deci nu stiu cat de adevarata e...am intrebat pe cineva de la skoda si a zis ca se pregateste un facelift pt octavia 2

sincer mie nu-mi place...sper sa nu faca asa ceva

19tdi 11-06-07 22:36

Re: octavia 3 ?????

Quote:

Originally Posted by al3xavier (Post 944016)
am gasit poza pe net...deci nu stiu cat de adevarata e...am intrebat pe cineva de la skoda si a zis ca se pregateste un facelift pt octavia 2

sincer mie nu-mi place...sper sa nu faca asa ceva

am fost la lansarea noii masini din gama skoda..si anume fabia..si mi-au spus ca o sa lanseze si noua octavia in septembrie acum nush cum o sa arate...dar sper ca nu asa :x

florentin84 11-06-07 22:40

Quote:

Originally Posted by 19tdi (Post 944236)
am fost la lansarea noii masini din gama skoda..si anume fabia..si mi-au spus ca o sa lanseze si noua octavia in septembrie acum nush cum o sa arate...dar sper ca nu asa :x

S-au prostit rau de tot astia de la Skoda. Cred ca asa o sa arate :sad: deoarece in genul asta arata si Fabia, Roomster. Cred ca va schimba toata gama. :sad: :sad: :sad:

central 11-06-07 23:31

3 Attachment(s)
ma sincer nush ce sa zic is mai multe ipoteze acu nush ce sa mai cred uitati ce am gasit eu pe net, cica astea ar fi plansele pt octavia 3
sincer varianta asta care am gasit-o eu imi place cea dinainte nu .:(

19tdi 12-06-07 10:37

2 Attachment(s)
le-am pus eu jpg ca sa poata fi vazute fara sa fie downloadate...ce pot sa zic variantele puse de tine central arata mai bine decat prima poza de pe topic...
una aduce a albea din fata..iar la cealalta nu sunt schimbari majore in designul exterior

central 12-06-07 11:11

sincer sper sa faca o figura frumoasa ca octavia 3 mai ales ca 2 a avut mare succes. insa ce nu imi place si ma ingrioreaza e ca cei de la skoda vor schimba toata gama dupa designul lui roomster care nu arata prea bine.....sper sa ne incante cu o3

al3xavier 12-06-07 18:10

Quote:

Originally Posted by 19tdi (Post 944861)
le-am pus eu jpg ca sa poata fi vazute fara sa fie downloadate...ce pot sa zic variantele puse de tine central arata mai bine decat prima poza de pe topic...
una aduce a albea din fata..iar la cealalta nu sunt schimbari majore in designul exterior

cam asa va avea farurile noul superb cat despre octavia sper sa fie asa nu ca cea din prima poza

Stuey 11-08-07 17:43

Foarte urata...nu-mi place deloc..oricum cel mai reusit design dupa parerea mea, il are octavia 1.mi-am dat si eu comanda...si astept sa vina :D.si aia albastra de mai sus, aduce un pic la faruri cu noul pasat...nu-i asa?

xxdadixx 12-08-07 21:04

mie imi pare doar un facelift. usile sunt la fel

Ace Axel 20-08-07 15:41

prima arta infricosator ... dar celelalte sunt dragutze :)

Rookie 20-08-07 16:45

YUCK ... e najpa rau, daca e sa fie asa ... da', au stricat Fabia, nu trebuie sa strice si Octavia ?! Sper sa nu fie asa ... sa lase Octavia 2 pe piata mult timp, ca este cea mai tare dintre toate ...

dogy_10 28-09-07 00:32

2 Attachment(s)
uite ce am gasit eu pe net....sper sa nu fie vorba de tuning...oricum daca asa va arata dupa facelift ar fi super

al3xavier 28-09-07 02:13

Quote:

Originally Posted by dogy_10 (Post 1122389)
uite ce am gasit eu pe net....sper sa nu fie vorba de tuning...oricum daca asa va arata dupa facelift ar fi super

e tuning....intra pe www.superskoda.com au asa ceva acolo

silk' 29-10-07 22:21

nu va prostiti mah......cum sa scoata octavia 3......singura modificare care se pregateste este noul superb,nu octavia 3 sau octavia facelift sau alte aberatii,cel mai posibil ar fi sa scoata fabia 2 combi odata cu noul superb si cam atat.au vrut sa scoata un van foarte frumos si reusit dar nu le-a dat voie vw!asa ca stati linistiti si documentativa din surse sigure!nu aberatii

al3xavier 30-10-07 00:27

Quote:

Originally Posted by silk' (Post 1174546)
nu va prostiti mah......cum sa scoata octavia 3......singura modificare care se pregateste este noul superb,nu octavia 3 sau octavia facelift sau alte aberatii,cel mai posibil ar fi sa scoata fabia 2 combi odata cu noul superb si cam atat.au vrut sa scoata un van foarte frumos si reusit dar nu le-a dat voie vw!asa ca stati linistiti si documentativa din surse sigure!nu aberatii

hmm....aberatii? dar de unde stii u ca sunt aberatii? nu stiu daca unul din aceste modele de mai sus sunt bune dar un facelift se pregateste sigur pt octavia2
cat pt superb la inceputul anului 2008 va fi scos pe piata iar acea fabia combi deja se fabrica ...nu vorbi aiurea decat din surse sigure

All times are GMT +2. The time now is 15:52.

- Copyright 2026 4Tuning