![]() |
Alfa Romeo 169
5 Attachment(s)
la sfarsitul anului ar trebuie sa apara alfa 169 succesoarea lui 166 am cateva chopere de pe parcursul timpului.. ce parere avetzi?
|
Re: Alfa Romeo 169
Ultimu cu culoare rosie ioi da super tare ii :) Foarte fainutze is :)
Si cu ce motorizare o sa fie? Sau inca nu se stie nimic? Da oricum sunt superbe :lol: :lol: :D |
1 Attachment(s)
inca nu stiu motorizarile oficiale dar se spune ca varfu de gama va avea un v8 de 400 cp .. asa am auzit eu ....
cica cam asa o sa arate |
Vai da ce brutala ii masina :D Ca si un audi RS4 :)
Foarte foarte frumos :joy: :joy: |
un 69 ... ce design-ui au inceput sa faca macaronarii... impresionanta!
oare sunt mai fiabile? am inteles ca mot de alfa sunt cele mai grele de reparat. |
Vezi ca ai inteles gresit , nu te mai lua dupa ce spune lumea (si nu o spun pt. ca sunt posesoru' unei Alfa) ! Daca este ceva mai mult de muncit cand se repara la ele asta nu inseamna ca sunt cele mai grele de reparat ! ....... In legatura cu 169 , din poze vad ca e destul de misto ! Sa vedem pana la urma ce o sa iasa ! Cu respect !
|
Quote:
si totusi.. 400 de cai nusunt..dicolea..:-P eu am gasit 3 motorizari pe benzina..unu pe motorina.. I benzina partono dal 2.8 V6 da 250 cavalli, poi il 3.2 V6 da 285 cavalli, un 4.3 V8 da 400 cavalli .... asta e tata lor ;) Il 3.0 V6 diesel dovrebbe sviluppare 275 cavalli . |
Am gasit niste informatii privind AR 169 pe o renumita revista GENTEMOTORI din Italia => (tradus) propulsoarele : 2.0 turbo benzinar 4 cilindri in linie 230 cai, 3.2 benzinar 6 cilindri in linie 280 cai , 3.0 turbodiesel 6 cilindri in linie 250 cai . Si se mai gandesc cei de la ALFA sa puna in timp si renumitul 4.2 benzinar V8 400 cai . Data aparitiei : in Iunie 2009 (dar pana atunci cred ca vor schimba data) . Pret : de la 39.000 € . Cu respect !
|
mi se pare reusita...are un design curat
|
La alfa designul a fost,este si cred/sper ca va fi punctul forte intotdeauna,nu are cum sa nu-ti placa...o privire si stii ca ai de-a face cu o MASINA sportiva..interiorul este de calitate,supercomfortabil,bine gandit.Este o masina rigida totusi,cea ce o face mai putin po****ra la noi...modelul de fata nu face decat sa respecte traditia,cu alte cuvinte:frumoasa rau!!!
|
Da asa e , aci e mana lu' GIUGIARO (referitor la design) ! Cu respect !
|
Criminal frate..
|
1 Attachment(s)
o "masina" cu CLASA superioara.suprba ca toate modele-le.
|
foarte frumoasa. modelu asta chiar imi place. Espinoza te-ai gandit sa o schimbi pe actuala cu asta?
|
daca o sa scoata asa ceva pe piata...multa lume se va lua in calcul si alfa romeo,nu doar mercedes si bmw
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:27. |
- Copyright 2026 4Tuning