![]() |
Tuning 4-T.N.J
2 Attachment(s)
Sal`tare fratilor.....eu si T.N.J-ul meu vrem sa facem parte din tot ce se intampla pe 4 Tuning,sectiunea Dacia Carpatilor.....sper sa ne acceptati asa cum suntem noi.....:rolleyes2
|
Re: Tuning 4-T.N.J
bine ai venit printre noi si sper sa scoatem ceva frumos din tnj,bafta si mai vb:D
|
Ms frumos.......daca ne dam slinta o sa scoatem noi ceva frumos din ea.......:-) .Merci inca o data!!!
|
salut ,bine ai venit :wave:
|
bine ai venit:peace: :peace: alaturi de iubitorii de dacii tunate:wave:
|
da bine ai venit , ceva modificari pe la masina ai?
|
ai lasat-o mai jos sau mi se pare?
sper sa nu fie de la carat cartofi :P glumesc... asteptam planurile tale de viitor sa ne dam cu parerea:) succes! edit: cumva pana pe fata? :) |
nu am nimic schimbat la ea.....deabea am primit-o cadou de ziua mea......ma rog de ceva vreme si acum m-am gandit sa o fac sa arate ce poate,,,,,si DAam pana pe fata dar am facut-o intre timp.Merci mult pentru primirea calduroasa si sper sa va placa ideeile mele de Tuning"il scriu cu majuscula pentru ca reprezinta totul pentru mine......Tuning-ul auto".....salut si mai vb.
|
asteptam sa ne scrii ce idei ai pentru inceput ;)
|
am sa imi dezvalui ideile cat de curand....dar mai astept sa vad cu ce tre sa incep,,,,,am ceva de lucrat la ea.....
|
cum vrei... poate era bine sa te sfatuiesti si cu baietii de pe aici cu ce sa incepi, ca daca e sa o luam asa multi incep cu vitan tuning si dupaia la sfaturile celorlalti dau mizeriile jos :)
|
Super.....eu nu am sa fac ca toti acei "vitanisti".....:lol: am niste idei dar nu sunt inca in faza finala de conceptie.....astept sa imi definesc dorintele si ideile.....cu rabdare se face totul8)
|
Quote:
|
Amin :)... si eu sunt in aceasi pantofi.... oricum, spor la treaba... poate ca ar trebui sa ai un strop mai multa grija de masina...... si bafta in continuare la tunarit.
|
Pare tare masina,nu ai arcuri la ea sau care e treaba????
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:35. |
- Copyright 2026 4Tuning