Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   CAR STYLING (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling.html)
-   -   Renault Coupe (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling/4344-renault-coupe.html)

Gratzian 29-03-05 02:49

Renault Coupe

3 Attachment(s)
Renault Coupe

- lipseste linia agresiva
- un plus pentru stopuri si faruri
- evacuare directa
- un plus pentru jante
- 90% stock

EvLSant0S 29-03-05 14:15

Merge ... dar parca mai degraba RUS`ul :) atat am de comentat..

orlando 29-03-05 15:01

am votat MERGE ptr ca nu a facut prea multe skimbari la ea....capota dupa mine nu are aiura sportiva si nici clasica dar contribuie la viziunea celor care o vad ca nu stiu ce fel de masina e din fatza...dupa mine farurile nu se prea potrivesc cu masina...si mai ales au cadranele negre ptr ce?ca ea oricum agresiva nu e...la stopuri la fel nu trebuiau stopuri cu cadran negru...mai degraba cromat sau orice altceva...jantele sunt asa si asa...intr-un cuvant nu imi place...

GolfuletzS 29-03-05 15:03

Merge :)

nu are cine stie ce modificari :)
+jante
- culoare
+ pt faruri si stopuri

Hondarul 29-03-05 15:05

E frumoasa prin simplul fapt ca dupa ce vezi atatea masini de toate culorile cu aripioare si abtibilde, cand o vezi pe asta, parca ti se clatesc ochii. Capota parca e de broscutza tip nou, da foarte bine. Evacuarea este modesta, dar de efect. Jantele sunt discrete, dar parca ai intoarce ochiul dupa ele. O masina finutza si de efect in acelasi timp. Este frumoasa si de calitate. Nota 10 +.

luca 29-03-05 15:08

Capota aia este pur si simplu respingatoare, si ii da un look varza, am ramas blocat cava timp cand am vazut-o prima oara, si apoi am inceput sa injur si era s-o scuip, deci nu ma intereseaza nimik altceva deoarece capota strica toata masina.
Nu am votat pt. ca kitch nu e dar nu e nici varianta pe care as fi votat-o \"varza\".

Horatiu 29-03-05 15:24

imi plac stopurile si farurile astea noi imi place cum a iesit capota si eu cred ca-i de apreciat faptul ca aceste schimbari au fost facute special pt. acest concurs...si s-a muncit mult pentru a aduce masina la forma finala pana la data in care era programat concursul.. :wink:

ZanDer 29-03-05 15:29

dupa parerea mea asta ii doar un inceput in ceea ce privesjte modificarile pe care are de gand proprietarul sa i le aduca masjinii. Dar daca asta e inceputul (care imi place) vreau neaparat sa vad si finalul :D bafta la ea!

CT-87-ADY 29-03-05 15:32

Un inceput bunicel dar mai are mult de munk pana sa ajunga mashina de show...

merge si asta... :wink:

Catalyn 29-03-05 19:12

replica

1 Attachment(s)
Capota aia este pur si simplu respingatoare, si ii da un look varza, am ramas blocat cava timp cand am vazut-o prima oara, si apoi am inceput sa injur si era s-o scuip, deci nu ma intereseaza nimik altceva deoarece capota strica toata masina.

..da..de ce crezi ca strica designul capotei aspectul masinii? ai mai vazut Megane Coupe cu acest model?....eu da :wink:
.....ochelarii de la faruri au ramas negrii pt ca stopurile spate si anumite ornamente de pe masina sunt tot negre si mentine un contrast (sunt faruri aduse de la Elia Tuning din Franta)...nu stiu daca vopsite ar sta altfel...la celalat coupe le-am vopsit si nu ne-a placut oricum cineva a remarcat ca este la inceput pregatirea ei din pacate gama Renault este un pic mai restrinsa la accesorii tuning insa nu asta va fii impedimentul in pregatirea ulterioara...multumesc atit pt sfaturi pareri de bine sau critici
..am pus o poza cu o masina facuta de francezi si ex pot continua

HolySoul 29-03-05 19:27

+ faruri si stopuri
- capota
in rest nush ce sa zic ... :)
da farurile oricum dau bine pe masina iar cromate o inceput sa fie peste tot ...

XoRRo 29-03-05 19:47

masina e frumoasa.. nu ii inteleg pe cei care voteaza ca e kitch

RoSonic 29-03-05 20:15

Masina are un exterior finut... si are potential....

pare a fi la inceputul modificarilor.... fiindca asa se incepe, jante...stopuri... si nu intai spoilere agresive.. cu stopuri stock si jante mici :D

MERGE

Toto - BOD 30-03-05 00:51

Masina este draguta... are un - la faruri (ca nu a vopsit ochelarii in culoarea caroseriei).
Se simpte lipsa unui body kit!
Este ok masina!

daflyer_oradea 30-03-05 02:42

destul de bine..inca mai este de munca, dar inceputul e bun !!

All times are GMT +2. The time now is 04:13.

- Copyright 2026 4Tuning