![]() |
[CUMPAR] Golf IV
as dori si eu sa-mi cumpar un golf IV cam prin ianuarie si as vrea sa aflu de unde as putea sa-l iau
eu ma gandeam Germania. voi ce spuneti?si daca stiti cam la ce pret as gasi unul TDI,130 cai 6 trepte? |
Re: cumpar golf IV
ai multiple posibilitati de cautare inclusiv pe net: autohus.de, autoscout, mobile.de, etc.
preturile sunt intre de la 10-11.000 in sus la ceea ce vrei tu. varianta germania este de preferat. |
nu crezi ca e posibil sa gasesc in germania unul la vreo 7-8mii de euro?ca am auzit ca acolo sunt mult mai ieftine.
|
gasesti dar ceva mai vechi sau cu alte caracteristici, mai slabute.
|
eu zic ca la 4500 gasesti peste tot in Occident varianta aia de 130 TDI sau chiar de 150 tdi cu 4 motion, full, piele, navi mare, senzori, sub 50 000 km, consumabile schimbate de curand.
tre doar sa stii sa cauti.... ........sau sa il intrebi pe ham ham ala cu covrigu-n coada! |
Quote:
on topic: o masina buna e scumpa mai mereu... nu cauta ocazii ! sfatu meu;) |
In Germania o gasesti in stare buna...asa cam ce vrei tu 131 cp,2003,tdi am gasit cu 9200 eur...130000km dar arata ca noua...
|
ce zici tu e ok... dar pt unii e fff scump adica 9200 acolo cu vreo 1000 ce cheltui sa o aduci plus taxa... ii descurajeaza pe multi !
;) |
Da,pe multi ii descurajeaza,dar cine vrea masina sa fie ca noua...in Germania...asa daca vrei o masina de purtat iei din Ro...e nasol cu taxele acum,dar daca se scot se umple Romania de masini din Germania...
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:34. |
- Copyright 2026 4Tuning