![]() |
Ford Fiesta S 1.6
2 Attachment(s)
Tocmai ce mi-a picat pe mana o Fiesta S, 1.6 benzina, 100 caluti si toti cabrati :D ! Astept si eu opinii, sfaturi si ajutor din partea impatimitilor din Ploiesti si imprejurimi ptr. a incepe sa o tramsform intr-un adevarat "bolid"!
|
Re: My New Ford Fiesta S
3 Attachment(s)
yuuu and meeeeeeeee
|
:twisted: Rog impatimiti de Ford sa-mi arunce si mie o parere/idee/schita, sa o pot transforma intr-o mica bestie!:twisted:
|
punei suspensie si roti pe 17"
o sa-i schimbe mult looku`... |
Suspensie e deje sport si nu prea ma incanta ideea sa-i modific garda la sol caci cu drumurile noastre..........dar ideea cu gentile de 17 e buna ma gandeam chiar la un 18 daca imi permite...
|
Nu te-as sfatui sa pui jante de 18, am auzit ca isi pierde din stabilitate. Cred ca 17 sunt de ajuns.
|
6 Attachment(s)
Poze noi !!!:twisted: :twisted:
|
o poti cobori un pic cu niste arcuri sport/suspensie .ar da mult mai bine.
|
smechera rau masina frate ! desi daca dungile erau de culoarea bordului dadea mai bine :) oricum ai ce sa bati cu ea :) poze cu interiorul n-ai? sa vedem scaunele sau sunt normale
|
Quote:
|
salut....
masina ai cumparat-o noua? spoilerele fata+spate+eleron....le-ai avut pe ea cand ai cumparat-o? foarte frumoasa masina..... |
Quote:
|
Foarte frumoasa! S-o stapanesti sanatos!
Cam la ce pret ai luat-o? |
Quote:
|
eu zic ca masina isi merita banii... si eu mi-ash lua una:D. eu zic ca n-ar trebui s-o umfli, adik sa-i umbli pe la spoilere,preaguri... arata foarte bine asa... poate doar daca sa-i pui o folie, pt ca din poze nu-mi dau seama, sunt ionizate, nu... tot ce ai putea sa-i faci e s-o gadili la motor ca la "fizic" arata super...
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:01. |
- Copyright 2026 4Tuning