![]() |
VT UserGroup || shantzu vs. no_limits_design || BMW E30
3 Attachment(s)
1.shantzu
2.no limits design 3.bmw-u stock |
Re: VT UserGroup ||Shantzu vs. No Limits Design
. . .shantz. . .
|
Quote:
|
shantu-le.. ce i-ai facut ma?? jenti (de audi) ai facut evazarile de langa usa... ai eliminat stalpul centrat... innegrit farurile si ai scos sigla si maneta?? doar atat? cat ti-a luat sa o faci??:-?
VOT NO LIMITS DESIGN!! |
no limits ... imi pare rau pt munca ta .. dar votul meu merge la shantzu
|
Quote:
Quote:
in fine vot shantzu,de ce? putin dar calitativ si real iar cealalta mult,greseli o gramada,si ireal.....nu conteaza cat lucrati masina si cate puneti pe ea,conteaza sa fie cat mai reala poza facuta de voi ps : No limits design....iti place mai mult masina lui shantzu decat a ta? :lol: |
Stiti care e de fapt problema ? Ca unii fac kitch-uri, pe cand altii stiu pana unde pot merge. Sunt de acord ca shantzu nu a facut prea multe modificari, dar nici cu spoiler de Impreza pe urs nu sunt de acord (asa cum nu sunt de acord nici cu spoiler de Schnitzer 6er pe urs). Unii o dau in extreme (prea mult), pe cand altii fac ceva simplu si frumos.
Quote:
Din moment ce nici cel care a provocat nu e multumit ca cererea la battle i-a fost acceptata, acest topic se inchide, iar lui no_limits_design i se interzice dreptul de-a mai provoca pe cineva pentru locul din usergroup-ul Virtual Tuning. Closed ! |
| All times are GMT +2. The time now is 10:53. |
- Copyright 2026 4Tuning