![]() |
Cumpar Cauciucuri JEEP pe 15
Exact cum spuneam in titlu.
Talonul sa fie de 80 minim. Pe strada nu merg cu mai mult de 110km/h deci nu primeaza zgomotul mic la rulare sau asa ceva.. Astept pm. cu oferte. Multumesc, PS: eventual cumpar si pe 16 insa numai cu tot cu jante. |
Re: Cumpar Cauciucuri JEEP pe 15
zimi ce cauciucuri vrei vine fratelke meu din germania sap vitoare poate iti aduc de acolo!
|
215(225)/80/15 ...sa-mi spui un pretz si modelul+producatorul anvelopei,inainte sa comanzi te rog.
Multumesc, |
Sus cu el,la doua zile ,asa cum spune >>REgulamentUL(click aici)<< :)
|
Merg si >/=225...70/15
|
Hopa sus !
|
inca valabil !
|
sus cu el,poate-l vede si omu' care vrea sa scape de anvelopele alea mari urate:)
|
iti dau un raspuns maine....;)
|
Multumesc noname!...astept;)
|
nimic 225, doar 255, 265...:sad:
oricum ma mai interesez |
1 Attachment(s)
asa ceva ii bun?
|
De ce nu iei Pneus resapate de la AutoSoft??
|
noname!, abia poimaine cred ca-mi vine alta pompa de vacuum si montez alternatorul,asa ca atunci voi veni sa vedem la fata locului ce facem cu alea doua...ca dimensiuni sunt ok,numai ca ar mai trebui inca doua pentru a le putea folosi...cele care sunt acum pe masina sunt toate 4 225/70/15....nu prea merg 2 cu 70 +2 cu 75...o fi ea un fel de tractor,insa dotand-o si cu gume diferentiate....o va defini exact termenul de mai sus:D
PS: Merci SUPAPA_Jr,insa in primul rand nu am vazut oferta lor,in al doilea rand as prefera sa platesc un pretz mic pentru niste s-h Bune decat pentru niste resapate Noi..:) Si aproppos...fa te rog imaginea din semnatura mai "scunda",adica pana-n 100pixeli pe inaltime. |
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:02. |
- Copyright 2026 4Tuning