![]() |
Vand 2 seturi de cauciucuri
4 Attachment(s)
Vand 4 bucati Matador Aquila (V-uri), 195/50 R 15 82V.2 dintre ele sunt impecabile,2 sunt slickuri.
Mai vand 4 bucati Michelin Energy, 195/60 R15 88V.Rulate putin.Stare impecabila. (daca e nevoie le si spal sa arate ca noi :)) ). Mai dau 2 bucati COntinental EcoContact 165/70 R14. Astept oferte decente. COntact: 0724570154 YM:aanndrrei sau MP. In ordinea numerelor de pe tricouri: Prima poza:Slick-uri Matador A doua poza: Matador in stare buna A treia poza: Alta poza cu Matador in stare buna A patra poza: Michelin Energy |
Re: Vand 2 seturi de cauciucuri
si un pret la Matador Aquila (V-uri), 195/50 R 15 ?:D
|
150 roni.Si ne intalnim la jumatatea drumului sa ti le dau daca n-ai drum prin buc. :D
|
FRATE DAK NU AU PROBLEME(GAURI ,galme si mai stiu eu ce...) cred ca facem treaba, asta numai dak sunt ok...da pm si discutam
|
Nu au gauri,nu au fost vulcanizate niciodata.Nici galme.Singura lor problema e ca 2-s slick-uri.Adica la unu aproape se vede atza.
|
pai atunci nu le dai decat pe alea care sunt bune ? si la ce pret ca oricum cu
slick-urile nu am ce face :D |
Pretul e acelasi.Unul nou se invarte la 180-200 ron.Astea inca mai au perii aia pe margini,deci sunt aproape noi. Slickurile merg bine la burn. ;)
|
doua energy la ce bani sunt?
|
Up!!!!!!!!!!!!!1
|
All times are GMT +2. The time now is 17:02. |
- Copyright 2025 4Tuning