![]() |
dacia
6 Attachment(s)
vand dacia 1310 , motor 1,4 cv 4 tr, parte fata model 98, tinichigerie si vopsitorie recenta, anul fabr 86, linie audio kenwwod:rolleyes2
|
Re: dacia
aa , pretul 30 mil
|
tel 0742184154 sau id pioneer_meg
|
3 Attachment(s)
eventual dau dacia si un camion saviem 8 t stare buna de functionare, duba , cabina si punte fata de raba, pe un espero functional
|
up cu ele chiar nu vrea nimeni 2 masini bune sa mi dea un espero pe ele, mi sa pus pata pe espero:shock: :oops:
|
camionul va trebui sa incerci sa il vinzi in presa specializata pt asa cva..
ma indoiesc k vreun posesor de espero ar fi intreresat de acest schimb.. nu vreau sa te dezamagesc..doar sa te ajut.. incearca doar sa le vinzi separat..dacia ai sanse sa o dai aici..dar camionul..nu prea cred:( ..du-te la un chiosc de ziare , ia cateva publicatii cu anunturi si baga si tu un anunt pe ici pe colo..si anunturi pe net tot pe site-uri specializate si poate ai mai mult noroc;) scz de off .. vroiam doar sa te ajut |
Quote:
|
upp cu ele..:-)
|
Iti dau un Audi 100 1992 2.3E f. bun pe ambele + 500 E din partea ta;
|
2 Attachment(s)
Omule as fi eu interesat de oferta ta, daca mai e valabila. Iti pot oferi un espero 2002(vezi foto), scos din garaj cel mult de 10 ori, a fost a nevestei mele....de care m-am despartit. Pe langa dacie si acel camion as mai vrea 2000 lei, esti de acord?
ps: totul e original pe el, inmatriculat, toate actele in regula |
Quote:
|
Nu imi vine sa cred, asa ieftin e un camion? :shock: Bafta la vz!
|
Un prieten a vandut un camion asemanator cu 5000E, sincer...
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:12. |
- Copyright 2026 4Tuning