![]() |
Re:
Quote:
|
turbo110 nu se stie niciodata... nu o fi masina mea cine stie ce masina dar spre deosebire de multe alte masini trage.... si pentru un motor de honda de 1.6 care face suta in 7.1 secunde si 0-400m in 15.2 secunde eu zic ca trage bine...
dar ma rog... niciodata nu se stie ce surprize ti se rezerva... P.S: eu ma refer la RC nemodificat pentru ca masina mea este stock! |
pentru cei care nu au inteles: eu vreau sa ma dau cu Sebastian pentru ca are o masina foarte apropiata de masina mea si pentru ca stiu ca este suficient de bun pentru a scoate tot ce poate masina aia... pentru ca la 2 asemenea masini diferenta o face in general soferul...
iar pentru ci care inca nu au inteles... eu ma dau doar de placere si nu pentru a arata cuiva ce masina am eu sau ce sofer sunt eu! acesa a fost de fapt si motivul provocarii (sa ma dau cu o masina aproape la fel ca a mea si cu un sofer foarte bun la volanul ei)... Sebastian sper ca macar tu ai inteles ce trebuie |
=))
roman de dragoste ! 8)
|
Re:
Quote:
Nu te baza pe ditributia vartiabila a Hondei are si RC-ul meu. Sunt oricand dispus sa vedem cum stau lucrurile in realitate insa te anunt ca pleci cu handicap si ca stiu sa-mi duc masina la limta. 0...100km/h face in 6,5s real acum am roti de iarna dar nu pierde suficient de mult. Ia relatii de la Moartea si sunt dispus sa si castig ceva. Acum sper ca m-ai inteles tu. |
6,5s??? pai asta e aproape o secunda fata de datele tehnice declarate de Peugeot...
fiecare dintre noi vrea sa castige mereu cate ceva... problema e ca de multe ori suntem nevoiti sa ne declaram invinsi... Acum ramane doar de vazut... |
sper s`o faceti lata peste o saptamana... :lol:
ne mandrim si noi cu 2 vtecuri interesante... speram la castig :wink: |
Acel model de Honda are si el acelasi avantaj: 1000 Kg. Despre castig, ramane de vazut.
|
La timpul pe care l-a postat Sebastian, iti trebuie un TYPE-R :(
Iar legat de handicap, tu esti STOCK, cu 20hp in minus pe cand Sebastian... :roll: Dar legat de distributia variabila :) ESTE MAI BUNA AIA A HONDEI!!! :lol: |
Distributie variabila la Peugeot? Hahahaha, asta-i tare de tot. PSA se poate lauda doar cu diesel-urile lor exceptionale, ce tine insa de sportivitate e cam slabut. Cei 174cp la 2.0 aspirat pe RC exista doar datorita sistemului de injectie foarte performant realizat de italienii de la Magneti-Marelli, coraborat cu turatia ridicata de exploatare si compresia ridicata. Daca cele 2 masini sunt stock, RC-ul are slabe sanse.
|
Re:
Quote:
plina lumea de cunoscatori :blahblah: |
Pot sa testez cu unBMW 330i inainte de o cursa cu Honda.
Are o pozitie la schombator Honda, nu-mi place deloc. Cred ca pot fi mai rapid cu Rc-ul. |
Re:
Quote:
E foarte adevarat ca si Cielo e o masina lenta.Dar mai bine vorbiti dupa. |
gata , n-ati fost destul de rapizi ... masina s-a vandut ..
poate vine din nou .. de la timisoara ... sa .. se joace cu rc`ul |
Re:
Quote:
Cred ca Rc-ul se joaca cu Honda. |
| All times are GMT +2. The time now is 20:08. |
- Copyright 2026 4Tuning