![]() |
Stop TICO.
1 Attachment(s)
Imi spune si mie cineva unde pot achizitiona si eu o pereche de stopuri d'astea ? Un numar de telefon ar fi ideal daca ar sti cineva. Multumesc
|
Re: Stop TICO.
|
numai au pe stoc....
|
si nici nu mai aduc. :)
|
=)) si cei care au daca dumne fereste il loveste cum il schimba? il pune pe ala original?
|
Am vb cu pers de contact care e trecuta acolo, e un nr de telefon, zicea ca aduce cam intr-o luna. Sper asa sa fie
|
Quote:
|
Quote:
si eu am vorbit acum 2 luni cu ei si tot asa ziceau...intr`o luna :))))) =))))) |
va anunt eu baieti , daca aduc ;)
|
si eu am cautat tot bucurestiu,iar dak stai in baza lor ...eu unu le astept din octombrie 2006...asa k lasa-te la mana ta,io's km zilnic la magazin la ei aici in bucuresti si deja sunt bun tovaras cu baiatu respectiv si mi-a zis k si el asteapta transportu din koreea,k nici dealea de cielo....deci mai e de asteptat:(
|
pai daca cei de la rxm nu mai aduc... comandati-va mai baieti de la chinezi, numai ca pretul e dublu.
|
Tirst :(. Speranta moare ultima :P
|
as vrea si eu sa cumpar niste stopuri pt TICO. alexcolegu@ yahoo.com. astept oferte
|
Quote:
@Emotion: intra pe www.rxm.ro si comanda acolo, dar vezi ca alea transparente nu mai sunt pe stoc. |
probabil pretul este de 5 euro, numai ca posta de la ei pana in romania te-ai intrebai cam cat e? ...si modalitatea de plata
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:04. |
- Copyright 2026 4Tuning