![]() |
2008 Audi RS4 Cabrio - fotografii oficiale
19 Attachment(s)
Audi RS4 Cabrio Fotografii oficiale cu versiunea cabrio a lui RS4: |
Re: 2008 Audi RS4 Cabrio - fotografii oficiale
Vreau si eu 1....criminala masina...printre cele mai frumoase modele cabrio dupa parerea mea.
|
imi cer scuze daca gresesc...dar pe site-ul de la audi era de ceva timp prezentata versiunea aceasta... :rolleyes2
|
Quote:
|
Frumos....frumos...ceva date despre motor..?
|
wtf eu am mers cu el anul trecut in octombrie...adica exista de ceva vreme masina...
|
superb :) mai ales galbenul :lol:
|
arata bine !!!! dar nu se compara cu noul m3 !!! :D
|
Din ce intelesesem eu, ce e in pozele astea e varianta 2008 (cu ce o avea ea modificat, mai mult sau mai putin)...
dar oricum, am pus pozele mai mult pentru ca am vazut ca nu era niciun topic cu RS4 Cabrio... |
frumoasa masina.imi place la ea tot:Djante spoilere&motorizare:D:Preusita:D
|
frumos tare,nu am cuvinte,vreau si eu unul
|
frumoasa... dar credeam ca dupa ce cei de la bmw au spart gheata si au scos cu noul seria 3 versiunea cabrio cu hardtop speram sa faca la fel si ceilaltzi concurentzi... astept sa vad viitorul clk
|
5 Attachment(s)
Quote:
In 2007 Mercedes nu a facut decat un facelift discret pt CLK(vezi prima poza) Cel mai devreme noul clk va aparea in 2009 si va arata ceva de genu : |
nu are facelift nu are nimic..pur shi simplu este anuntzul oficial al celor de la audi de a intra pe piatza americana cu rs4...iar intarzierea survine regulilor mai stricte din state....
|
RS4!? tare rau masinica din toate punctele de vedere. Cu toate astea ar trebui sa mai vina si ei cu o schimbare. Merg pe principiul ca daca lumea cumpara, las-o asa...
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:11. |
- Copyright 2026 4Tuning