![]() |
Concurs de design ProMotor
În ediţia de aprilie, revista ProMotor lansează un inedit concurs de design cu premii în bani în valoare de 1.800 euro şi un premiu special pentru schiţa câştigătoare.
Specialiştii revistei vor să afle cum îşi imaginează românii ca vor arăta în 2010 vechile modele auto produse odată la noi. Astfel, vor fi readuse la viaţă – chiar şi numai ca schiţe – modele rămase vii în memoria românilor precum: IMS, TV, Aro, Lăstun, Oltcit sau, bineînţeles, Dacia. Concursul este pentru oricine are un simţ al formelor, un creion ascuţit şi o foaie de hârtie, fiind premiate cele mai bune 3 schiţe. Data limită pentru înscrierea în concurs este 3 iulie, iar lucrările pot fi trimise prin poştă (Str. Bărăţiei nr 31, sector 3, Bucureşti) sau e-mail pe adresa redacţiei (promotor@************). Notă: completarea formularului pentru site nu este echivalentă cu înscrierea în concurs. Vă rugăm citiţi termenii şi condiţiile pentru a fi la curent cu condiţiile de participare şi înscriere. |
Re: Concurs de design ProMotor
varsta minima exista - ca la mine e mereu o problema :-P
|
super!!... neaparat incerc si mi dau si interesul mai mult ca deobicei
|
nu am gasit nimic in legatura cu varsta insa trebuie aflat pentru ca vad ca majoritatea au sub 18 ani.
|
Cum te inscrii la concurs???
|
intri pe site si completezi un formular. citeste tot si ai sa te lamuresti.
|
Quote:
|
nu cred k exista vreo limita de varsta ... n-ar avea dc ...
|
nu exista limita de varsta. am trimis ieri un mail si azi mi-au raspuns.
|
hmm..stiam de concurs. .nu stiam cand se desfasoara ..e bine de stiut ..poate am si eu putin timp sa mai schitzez una ..alta
|
Art. 5. Drept de participare
La concurs pot participa cetatenii romani si cetatenii straini rezidenti in Romania cu varste de peste 14 ani. Luat din regulamentul concursului. |
Quote:
|
pe mail mi-au zis ca nu exista limita de varsta. probabil s-au gadit ca nu cei sub 14 ani nu citesc promotor. cred ca o sa incerc ceva pe oltcit.
|
Quote:
|
vrei sa trimit eu pt tine :D sau t pregatesti pt la anu !? :p
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:12. |
- Copyright 2026 4Tuning