![]() |
jante stilo - dimensiuni !
VReau sa stiu si eu ce jnate imi merg pe un stilo coupe ca as vrea sami pun pe 17" si as dori sa stiu daca imi ating sau nu in cazul in care as avea 2 pers in spate ???????
Astept raspuns |
Re: Jante
215 x 45 x 17 - si stiu sigur ca ti`am mai raspuns si in alt topic cu aceeasi tema
|
vezi poate te ajutä asta cel putin vezi si cum ar aräta masina cu alte felgere si datele tehnice
http://www.alcar.at/6198_DE.63EBDD50...7c8d371a8a4b71 pune-ti culoarea masinii tipul si dimensiunea care o vrei däi click pe Konfigurator Starten |
Am dat acolo insa nu au decat stilo in 4 usi si degeaba ca numi pot da seama asa !
|
2 Attachment(s)
dak itzi cautzi jante de Fiat am eu de Grande Punto originale dak esti interesat ! 300 de euro!Pm me dak itzi plac!uite niste poze!
|
Quote:
|
prima data spune exact despre ce jante are masina din fabrica , adica:
1. inch 2. ET 3. J 4. dimensiune cauciucuri in functie de aceste data si DOAR dupa ce cunosti astea , poti vedea nelimitatele posibilitati de combinatii care ar merge pe masina ta. binenteles ca aceasta discutie nu ar avea rost, daca ai fi avut inspiratia sa ceri "certificatul de conformitate a masinii" atuncia cand ai cumparat-o. daca vrei scrie-mi datele care ti-am cerut, si am sa-ti spun ce-ti merge pe masina. succes |
| All times are GMT +2. The time now is 04:09. |
- Copyright 2026 4Tuning