![]() |
Clubul BAD BOYZ TUNER
Cine se respecta se respecta!!!
|
Re: Clubul BAD BOYZ TUNER
:lol: Puteai sa bagi un text mai bun :lol: sau vroiai doar sa se vada "FIRMA"? :-P
|
Quote:
BAD BOYZ TUNER reprezinta firma si clubul.....eu aici fac reclama la club nicidecum la firma....so the show must go on BAD BOYZ TUNER FOR LIFE!!!!! |
Succes BAD BOYZ TUNER`s in continuare si sa speram ca o sa fie ceva klumea si pe la noi pin mures. BAFTA mai departe!
|
De 2 zile am achizitionat un renault megane coupe si as vrea sa ii pun un kit de exterior.Ma puteti ajuta voi?
|
Quote:
Multumesc Bad Boyz Tuner |
Cum sa puna alt nume decat BAD BOYZ TUNER ...I se potriveste avand in vedere ce linistit se plimba prin oras8)
|
ma firma asta are 2 nume...... prima cand ii si clau si karcsi in orash....e Bad Boyz Tuner , cand karcsi e plecat si ramane clau e doar Bad Boy Tuner :)))))))))) la dracu.....
|
oricati ar fi impotriva la acest club pana acuma el este singurul care a pus Tg-Muresul pe harta tuningului in Romania si pt asta au tot respectul meu.
|
dar cine are ceva cu clubu????:shock: Cred ca nu citesti bine sau ....MAI multa atentie va rog:D
|
Bravo BAD BOYZilor 3 masini frumoase din mures ;) hai ca ne marcam si noi oraselu :D RESPECTELE MELE BAD BOYZ TUNER !!!!! Succesc in continuare! 8)
|
salut man o vb mihai pt mine de un cielo e tunat si am spart un prag si un pika spoileru te ocupi cu fibra?? le poti repara?? cum dau de tine??? ca pe mess nici cum nam putut vb cu tine
|
Quote:
|
maine te pot suna..sa nu cumva sa te deranjez sau akuma daca esti pe mess sa iti arat despre ce e vb
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:34. |
- Copyright 2026 4Tuning