![]() |
adVANTAGE MOTORSHOW 26-27 Martie - invitatii - 2
concursul se continua maine cu cel putin inca 10 castigatori.
de data asta aveti voie sa puneti oricat de multe fotografii. factorul inedit este un element f important, rezolutia de asemenea |
sa vedem daca castig pt duminica, ca am fost aproape sambata
9 Attachment(s)
asta e tare
|
sa mai incercam
5 Attachment(s)
si astea s misto
|
8 Attachment(s)
Cu toate ca am castigat o invitatie deja, vreau sa se mai bucure si altii de pozele cu masinile si fetele frumoase pe care le am.
Din lipsa de ocupatie am gasit si un site sa va mai delectati, cu poze pe categorii. http://www.curvesandchrome.com/cgi-bin/imageFolio.cgi P.S. Sorry daca se exista pe 4tuning vreo poza din cele puse de mine, chiar nu le mai stiu provenienta. |
Se pare ca ma numar printre castigatorii de la vechiul concurs . Ma bucur . As vrea ca premiul meu sa mearga la ... XTACY. Sper sa se poata . Multumesc. Am uitat sa spun ca nu vreau si premiu . Sorry .
|
6 Attachment(s)
eu tin o nevasta si o amanta... merita oare?
|
2 Attachment(s)
:arrow: pun si yo 2 poze [pe urma mai pot sa pun si altele]?
|
9 Attachment(s)
alte poze :arrow:
|
1 Attachment(s)
scuze ca am bagat acea poza de 2 ori in locul acela era poza aceasta
|
9 Attachment(s)
salutare!
bag si eu cateva poze..... :D choose.......... |
5 Attachment(s)
Pun poze si aici :D .
|
:shock: nu mai pun poze si in topicu' asta......blat pe fatza...nu se aplica criteriiile ptr. toata lumea.....care or fi.......n-am gasit nici o legatura la castigator intre \"tuning & babes\" si poza..........in fine.....PEACE. :wink:
|
o sa va explic seara cum am facut analiza pozelor....adica motivele pt care am premiat...
nu tre sa fii suparat... |
Gratzian am si yo o intrebare in ce consta premiul ?
|
3 Attachment(s)
nu sunt chiar ce se cere... dar tot din domeniul auto :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:16. |
- Copyright 2026 4Tuning