![]() |
Maşina mea: Astra f gsi 1,8 16v
5 Attachment(s)
Astra f
1994 1,8/16v 125hp Pachet complet gsi Serpi/injectoare gsi Strut bar fata / spate După achiziționarea mașinii s-au cautat niște jante care sa vina ok. După câteva seturi cumpărate sa ales următorul set de jante: 4x100 16 / 9j fata / 10j spate |
Re: Astra f gsi 1,8 16v
Super masina !! 8)
|
Salut!
Interesant exemplar, da mai multe detalii ( suspensie, dotări, planuri) Sa înțeleg ca nu e GSI de fabrica, sau la ce te referi când spui injectoare și șerpi de Gsi? Fa rost de spoilarul inferior al banii fata, e foarte greu de găsit dar schimba mult aspectul. |
9 Attachment(s)
Mulțumesc!
Mașina e 1,8 16v de fabrica. Ca dotări are pachetul exterior de gsi, iar la motor ca îmbunătățiri are serpi și injectoare de pe gsi (2,0 16v). Am și partea de jos a barii dar un "deștept" a tăiat toată buza de pe bara unde se prindea prelungirea. S-a montat un ambreiaj cu kevlar, Rulmenți, Pivoti, racorduri frână totul nou, semislikuri r16 aproape noi Ca Suspensie, spatele e cu arcuri sport albastre, cele mai mici pe care le-am găsit iar pe fata am făcut-o reglabila home made. La exterior s-a încercat niște overfendere aplicate și modificate după rocket bunny. S-au păstrat barile fata-spate oem și modificate home made, pragurile de plastic gsi modificate și adaptate praguri de pe Nissan Silvia s13. S-a scos emblema de pe grila fata. Eleron demontabil rocket bunny. Pe sistemul de frânarare am vrut inițial discuri de 320 mm fata-spate dar nu au venit bolt-on toate, spatele a ieșit de 320 mm și fata cu discuri 300 mm Menționez ca mașina este gata 50%, tocmai și cauza pentru care arata asa, nefinisata, vopsita... |
Ai de finisat acolo nu gluma, eu personal nu lipeam barile de aripi,Rocket Bunny nu presupune asa ceva, se merge pe functionalitate totusi.
puteai sa folosesti pe fata overfendere mai inguste, jantele trebuie sa fie la marginea aripii chiar la limita lor. Te ajutau jante mai mari astfel nu overfenderele nu aveau unghiul asa ascutit. Este un proiect intereseant la care ai mult de munca, sunt curios cum va iesi.sfatul meu este sa ii pastrezi functionalitatea si sa fii atent la detalii. Rocket bunny intentionez sa fac si eu pe F-ul meu dar nu am timp momentan Bafta si spor la treaba! |
1 Attachment(s)
Quote:
Am vrut sa am jantele din acte din cauza asta am rămas pe 16 dar am zis sa le fac puțin mai late. |
Interesanta lucrarea la frane. Sunt curios cum le echilibrezi.
|
Re: Maşina mea: Astra f gsi 1,8 16v
salut unde ai facut suspensia aia si cat te a costat ?
de unde ai luat arcurile ptr suspensie si la fel cat au costat si daca esti multumit de ele mersi si spor la munca sper ca nu este la vanzare masina ca parca o vazusem la vanzare Bafta! |
4 Attachment(s)
Quote:
|
3 Attachment(s)
Daca tot nu am mai postat de ceva timp, sa fie pe 2017
|
Quote:
|
All times are GMT +2. The time now is 07:29. |