![]() |
ideei de tuning la alfa 145
1 Attachment(s)
astept cateva sugesti pt un tuning la un 145,are cineva o idee?
|
Re: ideei pt un tuning la alfa 145
stie cineva unde gasesc stopuri clare pt 145 si cam cat ar costa????
|
Ce motorizare ai?
Am avut 145 1.7 16V, si acum plang dupa ea....Modelul meu era de top in 1994 si sincer nu cred ca ii mai trebuia ceva ca si estetica..poate doar modelul ala de eleron f f discret, prelngire pe luneta...in rest era beton stock. |
Quote:
|
salut. cam putine 145 pe la noi. am si eu un 145 2.0 16valve TS tot din 96.
|
Uite poate te ajuta pozele astea cu ceva ideii
|
1 Attachment(s)
Quote:
sunt din BV. |
2 Attachment(s)
de asta ce ziceti??????????
|
Ce rosie e draguta, eleronul ala e un pic aiurea, la 145 ii sta bine cu ala finut prelungit pe luneta. Cea albastra e prea agresiva...eleronul nu imi place, iar scrisurile alea pe ea sunt jenante. ...
Daca e vorba de kit exterior totusi, eu unul as merge pe cel de la Cadamuro impreuna cu eleronul de 145 original, puteti gasi aici asa ceva: http://shop.alfisti.net/Tuning-Styli...::1_13_92.html In ce priveste stopuri clare, nu mai stiu exact acum, dar gasisem in foarte multe locuri pe Net, atat prin Germania cat si si Italia, tot felul de variante. Cautati si voi pe net. Oricum, banuiesc ca le puteti comanda si de la firmele de tuning de la noi (Racing Nick de ex ...) |
buna adresa!!!!!!!!!!am cascat ochii mei de sticla:-),lucruri frumoase.poate luna viitoare ajung in Germania,o sa comand de acolo,am mai comandat de aici si mi-au venit rupte.lung traseu.mersi
|
1 Attachment(s)
de gentzile astea ce zicetzi????????
|
Personal nu imi plac.
|
se vede poate nasol din cauza cauciucului care e de 165 si trebuie de 175R14.Dar vin si ele.Am avut gentzi de R15cu cauc de 205,dar m-ia distrus rulmentii.Traiasca asfaltul ROMAN
|
6 Attachment(s)
Hai sa va arat si eu poze cu fosta mea masinuta Alfa 145, nume de cod "Boxerica" :)
Enjoy. |
superba,cu cat ai vandut-o?
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:53. |
- Copyright 2026 4Tuning