![]() |
E36 - arctic silver
5 Attachment(s)
Salut, dupa aproape 1 an si de 3 luni de la achizitie, m-am decis sa imi postez si eu masina aici.
Este vorba de un E36 adus din Austria care initial ar fi trebuit sa ajunga la dezmembrat. Avand rugina de o cantitate insesizabila m-am decis sa o pastrez, sa o inmatriculez si sa o aduc in stadiul asta. Urmeaza sa postez si cateva poze cu starea masinii la inceput. |
Re: E36 - arctic silver
Felicitari pentru alegerea facuta !
|
Eu pot spune asa....
Am studiat masina foarte mult ... Mi-a placut , si apreciez foarte mult ca majoritatea chederelor , si ornamentelor de pe caroseria masinii sunt intr-o stare foarte buna..(aici se vede valoarea unei masini vechi, costa extraordinar de mult ) Felicitari pt masina , este superba ! |
multumesc frumos, marian. Majoritatea chederelor, ornamentelor, plasticelor etc sunt noi. Inca mai sunt mici chestii de aranjat pana sa ajunga sa arate ca o masina de showroom.
Dar sunt lucruri pe care doar ochii formati le vad :D O sa cumpar probabil bandouri noi (am impresia ca inca se mai fabrica) pentru ca cele vechi mai au pe ici pe colo usoare zgarieturi. Parbrizul l-am schimbat pentru o fisura de jumatate de centimetru. Probabil ca tu stii mai bine cat de mult te costa sa aduci o masina intr-un stadiu impecabil ;) |
Frumoasa povestea masinii , succes !!
|
Am vazut masina live arata intr-un mare fel tot respectul!
Pe partea mecanica ce modificari are? numai bine |
1 Attachment(s)
prima poza facuta cu masina, in timisoara
|
3 Attachment(s)
si cateva mai vechi ... vaderele cumparate intr-o noapte si montate in orasul de unde le-am luat, in fata blocului tipului de la care le-am luat, totul plecand de la o barfa cu prietenii la o cafea avand 30 de lei in buzunar.
Si primul motor schimbat, carat cu platforma neavand cu ce altceva .. tot intr-o noapte. |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:02. |
- Copyright 2026 4Tuning