![]() |
E46 - flr
6 Attachment(s)
Salut,sunt posesorul unui bmw e46 318d an 2002,il detin de aproape 4 ani. Cum a inceput totul? Eream pe la 18 ani doar ce imi luasem permisul :))),si trebuia sa imi caut masina asa ca am inceput sa caut si am tot cautat pana intr`un final am gasit si m`am indragostit de ea,si asa a luat nastere pasiunea mea pentru masina,am inceput sa bag bani in ea...In pozele de mai jos am sa va arat cum a decurs totul pana la momentu de fata.
Detalii Tehnice: - An fabricatie:2002 - Cap cilidrica: 1951cmc -Putere 85kw/116cp -Jante 18 M -Suspensie sport H&R fixa -Plafon M -Pachet M (exterior-interior) -Scaune incalzite piele -Perdeluta electrica -Magazie cd -Senzori ploaie -Senzori parcare -Clima -Spalatoare faruri -faruri cu lupa xenon - oglinzi electice -senzor anti-orbire -geamuri fata electrice -cotiera fata+spate,bancheta rabatabila + sac sky -DSC Primul dosar de poze este inainte de revopsire. |
Re: Bmw E46
18 Attachment(s)
Poze dupa revopsire
|
Re: E46 - flr
6 Attachment(s)
Cand am cuparat in 2013 cateva poze cu ea :)
|
Frumoasa masina ! Si la inceput a aratat bine, dar acum e bestiala :D
Imi place la nebunie cum arata din spate cu eleronul ala CSL Se vede ca ai muncit mult la ea. Bravo ! Tot respectul ! Dar de ce nu ai postat-o mai devreme ? Din 2013 pana acum era un thread foarte dezvoltat :)))) |
Quote:
|
2 Attachment(s)
Băița :))
|
2 Attachment(s)
Azi am făcut schimbul de ulei la masina..dupa 3 ani de mers numai pe marca Castrol azi am decis sa incerc liqui moly...
|
Frumoasa masina!!!
Am vazut ca ai avut masina cu barile facelift si le-ai schimbat cu M-tech 2, cand ai schimbat bara de fata a trebuit sa mai schimbi ceva inafara de suporti (carenaje, scutul motor ...) sau se potrivesc si pe bara de M-tech 2 ? |
Salut,multumesc frumos,apreciez asta.
In legătură cu ce ai zis,trebuie schimbat tot ce ai enumerat tu(carenaje,tunele,suportii la bara).. |
Quote:
In legătură cu ce ai zis,trebuie schimbat tot ce ai enumerat (carenaje,tunele,suportii la bara).. |
7 Attachment(s)
Cāteva poze de ieri.. o zii plăcută tuturor
|
4 Attachment(s)
Cateva poze ...
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:06. |
- Copyright 2026 4Tuning