![]() |
Ce inseamna VR6???
Ce inseamna VR6??? stiu ca este un tip de motor de la VW si unu puternic si cam atat. Daca vrea cineva sa-mi spuna si mie cam cati cp are sau cilindree si pe ce modele de VW se potriveste, etc. Ms anticipat.
|
Ce inseamna VR6???
Ce inseamna VR6??? stiu ca este un tip de motor de la VW si unu puternic si cam atat. Daca vrea cineva sa-mi spuna si mie cam cati cp are sau cilindree si pe ce modele de VW se potriveste, etc. Ms anticipat.
|
Re: Ce inseamna VR6???
Quote:
|
puteai sa dai un search pe google...............dar in fine.......
e o combinatie de motor in V si motor "in linie".s-ar traduce:"inline v6 engine" este un motor vr6 de 2.8 cu 12v de 174 cai si 240 Nm ; 2.8 cu 24v si 200 de cai ; si mai este unul de 2.9,de 190 de cai ..... a fost introdus prima data pe corrado si passat in '91. in '92 a venit si Golful.... deci se potriveste pe bora,passat,golf,corrado,etc. sper ca nu sunt gresite informatiile dar daca sunt...........ma corecteaza urmatorii...:-P |
motorul este in v la 15 grade adica ca si cum ar fi si in linie sa facut asta ca sa incapa mai usor pe masinile cu tractiune fatza fara pra multe modificari. e un motor ca un tanc f fiabil si indestructibil.pe de alta parte piesele la el sunt super scumpe dar la o masina cu un motor vr6 numai asculti tobele sau muzica ci insusi MOTORULLLLLLLLLLLLLLLL o sa ti se ridice parul pe spate ()daca ai)lol
|
ce e vr6?..e un motoras destul de reusit8) ,care a facut furori la vremea lui..acum e cam depasit:cry: .Este foarte fiabil,daca ai grija de el te tine f multi km.Daca nu ii dai in gura nu papa mult.Piesele nu sunt foarte scumpe...sau m-am invatat eu cu preturile deja:lol: .BMW a scos din 2.5 171 cp VW au reusit doar din 2.8...un minus pt vr6.
Cum spunea si naka primele variante au fost 2.8 respectiv 2.9 174cp 190cp.Pe golf4 a ajuns la 204 cp.Primele variante au fost in 12v iar pe golf 4 cred ca au pus 24v...Am uitat sa spun de sound.....toti stiu cum suna un vr6:dance: |
multam mult de informatii
|
Quote:
|
vr6....da...este ceva...dar.....vr6 turbo....cum o fi :D
|
1 Attachment(s)
Pacat ca motoarele astea au niste impozite imense!!
|
desi probabil intre timp te-ai documentat...in mare parte baietii au dreptatecu mici exceptii
tehnica asta a fost prima data folosita pe Lancia Fulvia(insa in 4 cilindrii)...VW modificand conceptul la ce e acum,in 6 si mult imbunatatit...iar unghiul dintre pistoane variaza intre 10,6 grade si 15 grade |
"motoras"?...nu poti sa ii spui motoras la 2,8 l care trage o masina cu 500 de kg mai usoara decat BMW-ul de 2,5,cu care incerci sa il compari.motoras ii poti spune unuia de 1,6 care e pt vr6 cam ce e al tau pe langa M3-ul de 3,2 sau M5.din proprie experienta iti spun ca motorasul meu "cam depasit" mi-a dat ocazia sa admir farurile de BMW (si aici ma refer la 525 de 192 de cai) prin oglinda retrovizoare incercand sa se tina dupa mine.
|
aici te cam inseli nu stiu pe ce caroserie mai usoara cu 500 de kg a fost pus vr6 de fabrrica.tine cont ca un e30 2.5 are in jur de 1100 de kg.eu nu cred ca un golf are 600kg;))loool.si nici motorul de vr6 nu il poti compara nici pe departe cu unul de m.vr6 e vr6 si atat.e f tare f reusit intre timp sa cam nvechit.cu turbo`pe el poate face minuni sunt si la noi 1 sau 2 vr6 turbo dar nu cu f multi cai.stiu ca este cam grewu de pus turbo dar se stie bine ca in afara din vr6 turbo sau scos adevarati monstrii;))
|
Undeva citisem de vreun VR6 Syncro , sau toate se numesc Syncro?
|
syncro e 4x4
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:20. |
- Copyright 2026 4Tuning