![]() |
pareri dacia break
10 Attachment(s)
sal're...as vrea sa o "aranjez" si nu stiu cu c sa incep...as pune niste "prelungiri" dar mie ca o tiganesc...si alte chestii...bagati multe sfaturi si pareri de bine... de rau nu conteaza...respect!!
|
Re: pareri dacia break
poti sa pui mai multe poze cu cele 3 ceasuri de sub bord si din ce ai facut suportii?
|
hihihi..pozele o sa vina f curand c ele dak vrei..cat despre ceasuri...sunt ceasuri d'lea vechi puse p niste tuburi si taiate frumos..indica apa..curentu si uleiu...dar...o sa le dau jos k am gasit unele mijto rau..sa vad cat costa...:rolleyes2 dar sunr bestiale..maine ma duc sa le vad le fac niste poze..
|
da nos-u unde e ca nu il vad pe nicaieri
|
pe usa =)))
|
am nos;) butelia de gaz...:lol:
|
acuma serios ai putea sa scoti toate colantele si stikerele de pe masina ca nu au rost
|
da am dat la bani p ele....si nu's asa tipatoare..da chiar da bine p ea..in plus am 3 stikere
|
Quote:
mai grav :???: |
pfff...d c este mai grav...?kiar nu sunt tipatoare si sunt d firma..nu nike;)
|
bilele de foc si colantu de pe stopuri tot de firma este? acuma serios faci ce vrei da nu arata bine
|
flacarile...sunt varza...s' d mult si nush cumsa le dau jos...iar stoputle sunt vopsite..la stopuri ma gandesk sa le
fac negre...dar flacarile le vreu jos dar nush cum... |
Incalzite cu feonu si bagat unghia sub ele ;) Dupa ce le dezlipesti frecat cu spirt sau spray pt geamuri pana se duce lipiciu ala ramas acolo.
|
da asa e, sau intreaba vreun taximetrist ca ei trebuie sa stie ca ei tot schimba colante destea.
|
tare frate catzi cai are??? ai mai putea lucra shi u la eshtetik putzin
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:56. |
- Copyright 2026 4Tuning