![]() |
Vand BMW 323i E46 Limo
7 Attachment(s)
Am decis sa vand BMWul. Am deschis topic aici sa vad daca este ceva interes. Din pacate nu stiu cat costa sa fie inmatriculat in Romania. Pretul la care m-am gandit e in jur de 19900 Euro. (depinde si cat costa inmatricularea)
Masina: BMW E46 323i an 1999 Km: 178000 Consum: Depinde de sofer/stil de condus/drumuri etc Stare: De la perfecta in sus. Probleme: Jantele de 19 sunt o mica problema daca nu ai grija la gropi (masina a rulat de la oradea pana la mare, pana in moldova si prin cheile bicazului si inapoi la oradea fara ca sa atinga vreodata spoiler/praguri) Tuning exterior: Capota Vorsteiner GTR carbon (4,5kg) Spoiler fatza M3 cu Strassentech lip carbon Portbagaj CSL Difuser ACS carbon Spoiler ACS spate carbon Grill carbon facelift Embleme BMW Carbon Oglinzi carbon M3 cu autofold Praguri Hamann GTR Jante Breyton Spirit Black 19'' cu anvelope Dunlop Eisenmann 4x70mm Race Sound sistem evacuare Faruri Projector 46 cu Angel Eyes si Xenon 6000K Faruri ceatza cu Xenon Philips Xenon 6000K K&N Version 2 fitru aer Acoperitori motor Carbon Menere de la usi Carbon Stopuri full LED (si pe portbagaj) Interior: Piele full BMW original in 2 culori Volan M3 individual carbon Pedale carbon Sunet: Lada basi custom pt E46 cu 3 basi MB Quart 10'' Kicker KX1200.1 Mono amplif Kicker KX350.4 amplif MB Quart sistem fatza Rainbow sistem spate SC241MDX Stinger Condensator Alpine CDA 9855R HU Portbagaj cu neon, janta WORK 18'' de rezerva Si cam atat. Daca aveti ceva intrebari da-ti un PM sau scrieti aici in thread. Merci pt vizionare Cu stima Razvan |
Re: Vand BMW 323i E46 Limo
dar nu e cam mare pretu?
10000 dau eu pe el daca e asa ca in poze!!! |
Superba masina, felicitari si spor la vanzare ! dody...abtine-te :|
|
de ce sa se abtina..omu si-a oferit pretu...daac proprietaru e de acord...bat palma...care e problema ?:|
|
Quote:
Masina este in poze, nu e "ca si in poze". Vroiam sa mentionez, sa nu creada lumea ca vand o masina similara |
cati cai putere are masina e stok sau a suferit ceva modificari?
|
FFFFoarte frumoasa.Ai o masina de nota 11.Pretul este cam mare intradevar avand si in vedere ca nu e imatriculata si ca are multi km, dar la cat ai bagat in ea eu zic ca merita.
Bafta la vanzare. |
Quote:
|
max 3000e costa inmatricularea pe ro !
|
Quote:
|
e foarte marfa masina :> UPPPPP
|
Se vinde o legenda... cel putin pentru mine asta este masina lu Razvy , unul dintre cele mai frumoase Bmw-uri E46. Masina in poze e suberba insa in realitate arata si mai bine. Succes la vanzare iar pt carcotasi, pretul nu este exagerat.
|
Romanii nu inteleg ca Tuningul de calitate nu costa 300Euro ca la prietenu cu service care face spoilere din ochi. Pretul nu e mare deloc la ditamai lista de addon-uri. Si e un 323, nu este un 320, nu e un 318 si nici un 328 care sa te pape grav la consum.
Succes la vanzare si tine la pret cat poti, e pacat sa vinzi asa masina pe bani putini. Daca o arunci pe eBay Motors la americani sar aia in sus de fericire :) Deasemenea incearca Cardomain si mentioneaza ca e de vanzare, s-ar putea sa gasesti mai repede. |
Quote:
|
razvy bafta la vanzare.... daca nu o vinzi pana vii in ro .. abea astept sa n vdm ;)
pretu corect |
All times are GMT +2. The time now is 20:56. |
- Copyright 2025 4Tuning