![]() |
Huruit la calcarea ambreiaj
Salut am un golf 4 1.4 16 V si la calcarea ambreiajului se aude un huruit cand pedala e jos se opreste cand ridic incet huruie din nou iar daca calc ambreiajul dintr-o data nu huruie anumiti " mecanici " unii din ei imi spuneau ca e volanta altii imi spuneau ca volanta nu are nici o legatura .. chiar nu stiu ce sa cred ma poate informa cineva care sunt cauzele acelui huruit ? Va multumesc !
|
Re: Huruit la calcarea ambreiaj
volanta nu are nicio treaba, mai degraba rulmentul de presiune.
asta daca cu pedala ridicata dispare sunetul |
Dispare atunci cand nu folosesc ambreiajul ... Si reapare la apasarea si ridicarea acestuia ...
|
Am avut aceeasi problema la focus si a fost rulmentul de presiune. Din pacate e cam scump (nu stiu exact cat e la vw, la ford era vreo 300 ron)
eu am schimbat tot kitul .. |
500 de ron cu tot cu montat kit nou .. Tot nu e 1300 de ron ca volanta .. Dar ce mi se pare ciudat este ca am fost la un service i-am dat seria masini si nu gaseste volanta ...
|
Nu ai nicio treaba cu volanta, kitul consta in disc, placa si rulment.
Tu poti schimba doar rulmentul sau tot kitul (Recomandat) Volanta se defecteaza doar la diesel, fiindca este cu masa dubla, nu este cazul la tine. Lasa volanta in pace. |
cum a zis si colegu e rulmentu si daca tot dai cutia jos e bine sa schimbi si ambreiaju atentie mare de unde il cumperi ca sunt diferente mari de pret dar mai ales de calitate eu am stricat o priza la o cutie excelenta din cauza unui disc sachs cumparat din magazin cu 130euro si care nu a fost original.
|
Quote:
|
Corect, dar la masina in cauza nu poate fi vorba :-)
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:24. |
- Copyright 2026 4Tuning