![]() |
Fabia II 1.4tdi
18 Attachment(s)
Skoda Fabia , motor diesel 1422cmc, 80cp cod motor BMS, 167.000km, consum redus , prim proprietar inmatriculata in 2015 august
* Taxa de mediu achitata si nerecuparata. *volan reglabil pe inaltime si adancime *scaune incalzite *tapiterie isofix *oglinzi electrice si incalzite *trapa elecrica cu deschidere in 2 pozitii *geamuri electrice fata *geamuri laterale si luneta heliomate( se inchid la culoare in functie de lumina) *pilot automat *computer de bord *AC Climatic *torpedou refrigerat *cotiera *mufa aux audio *faruri cu lupe *spalatoare faruri *proiectoate *carlig remorcare *DPF OFF + SOFT PUTERE Nu are elemente revopsite si nu a fost implicata in evenimente rutiere . Accept si unele variante. Tel: 0722492363 Email: [email protected] Pret: 4450 Euro |
Re: Fabia II 1.4tdi
An de fabricatie?
|
2008 an de fabricatie. Am omis , imi cer scuze !
|
167000 km in vise
|
Quote:
|
Prietene masina aia are peste 250000 nu mai mintiti cu nerusinare...da mi vinul pe pm si iti voi demonstra asta.
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Aceasta masina nu apare in sistem.Deci nici macar in garantie nu a dat pe la Skoda-Porsche.Uite cum arata o masina cu 180000 km reali adusa de afara.Faceti diferenta.Succes la vanzare !
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:43. |
- Copyright 2026 4Tuning