![]() |
Consum FIAT !!!
Am o intrebare.Ce consum are noul Fiat Bravo,ca nicaieri nu il gasesc.Mersi:-P
|
Re: Heloo
ce motor?pe benzina?
|
Quote:
|
am si eu o intrebare..pt cei cu fiat punto in special..cam cat va consuma masina?mai ales cele pe benzina..consuma cat arata pe bord?
|
Re: Consum FIAT !!!
cred ca ar fi mult mai simplu daca fiecare si-ar srie consumul aici eu am un fiat uno diesel 1,7 consum in oras 9 la suta 7,5 mediu si in afara 6 la suta la o viteza intre 70 si 85 km /ora consum care ar sar putea aplica si pt motoarele de 1,7 diesel de pe fiat tipo , punto mk1 si fiorino consumul dat de carte este de 6,1 in afara 7,1 mediu si 8,1 in oras deci pareri ?
|
Quote:
acum am descoperit cat consuma si fiatul meu: in oras aprox 7,5-8 ; in afara 6-6,5...eu ma declar ff multumind,tinand cont ca am filtru de aer sort toba sport si genti de 15...toate marind viteza si consumul masinii |
un consom aproximativ la fiat stilo abarth imi poate spune cineva?
|
5 Attachment(s)
Uitati aici consumul la Linea mea .
( Fiat Linea 1.4 8v Dynamic ) Duminica asta pe traseul Bucuresti - Sinaia - Brasov - Cheia - Ploiesti Bucuresti: 6.7% in 386 km |
Quote:
Chiar daca vine putin mai tarziu raspunsul ..... Uitete aici : Fuel Consumption* : 7.6L / -L / 13.5L / 9.7L (24 mpg) * (90km/h / 120km/h / City / Combined) http://www.ultimatespecs.com/index.p...r=793&option=4 |
| All times are GMT +2. The time now is 03:35. |
- Copyright 2026 4Tuning