![]() |
BMW Seria 5 e60 byJoKeR
4 Attachment(s)
Salutare de curand am achizitionat un bmw seria 5 e60, despre masina va pot spune ca este din 2004 motor 2.2i cutie de viteze manuala, interior piele, geamuri electrice, alarma,etc.
Am creat accest topic cu scopul de a primi niste sfaturii/ critici, de a invata ceva de la utilizatorii acestui forum. Planurii de viitor: - As dorii sa fac un upgrade la navigatie (schimbare cu cic sau ceva aftermarket) doresc aceasta schimbare deoarece vreau sa imi montez o camera de marsalier,navigatie,sa citeasca fisiere mp3 video etc - Jante 19/20" - Kit exterior ( momentan am in gand ceva oem M5) - Evacuare dubla - Suspensie sport - Plus inca multe alte mici accesorii |
Re: BMW Seria 5 e60 byJoKeR
1 Attachment(s)
Convertire de la cheie diamant la cheie briceag
|
Frumos, ai putea incepe cu Shadow line (http://5series.net/forums/diy-do-you...ip-e60-117570/ ) nu te costa mult si schimba putin aspectu, ai putea sa iti cumperi si niste becuri pe led la angel eyes si nu stiu daca iti place grila neagra complet. Masina e ok cu M pe ea si jante pe 19 ar arata frumos :) Bafta
|
Foarte frumoasa , sa o stapanesti sanatos .
De curiozitate ce consum ai la ea ? vad ca esti din iasi , m ar interesa un consum urban , exterior . |
Quote:
|
Daca o tii pt romania nu prea recomand gume cu garda joasa la masina de zi cu zi...eu cu a mea am facut anglia italia si am spart 2 jante...
|
1 Attachment(s)
O poza facuta in graba ( cu fratele mai mare si farurile )
|
Quote:
|
Salut,intru destul de rar aici deoarece nu mai este frecventat forumul cum era acum 4-5 ani.
Acum 2 zile mi-am comandat niste jante concave pe 19 cu 9j et14 fata si 10j et20 spate vreau sa le montez pe niste anvelope 225/35/19 Jantele imi ajung maine, sper sa pot monta anvelopele pe ele, si sper sa nu fie un luft prea mare intre roata si aripa |
Ce model de jante ti ai comandat? :twisted:
|
salut am si eu un bmw 5.3 d 218 hk mar interersa ce inseamna sterling cand apare la bord.
|
4 Attachment(s)
Pun si 2-3 poze cu jantele montate pe masina:
Jantele sunt pe 19" 9j et 24 fata, 10j et 14 spate, incaltate cu anvelope 265/30/19 fata si 295/30/19 spate Urmeaza suspensie sport,dubla evacuare si kitu-ul de M |
| All times are GMT +2. The time now is 11:04. |
- Copyright 2026 4Tuning